babymomy_ ben ilk çocuğumda isteyerek sezeryan oldum çünkü aynı sizin gibiyim acı eşiğim çok düşük zaten çatı muayenesinde bile öyle kastım ki kendimi doktorum bile ohoo sen nasıl normal doğurucaksın dedi. Şuan ikinci bebeğime hamileyim ve yine sezeryan istiyorum ama tabi her kadının bünyesi farklı normal doğum yapıp 2-3 gün oturamayan da var alt dikişleri çok olan yada çişini tutamayan yada hemoroid olan, duyuyoruz böyle hikayeler. Sezeryanında sıkıntıları var sonrasında ama o kadar da korkunç değil zaten ilk iki gün hastanede yatıyorsun ve çıkana kadar bıçak ağrıların geçmiş oluyor. Gerisi de öyle zor değil yani en azından benim için çok kolay oldu ve ameliyat gününün akşamına ayaklanmıştım:) illaki zorluğu var ama bana mı denk gelmediyse artık ben sezeryanımdan çok memnundum🤣 tabii bunlar tamamen kişinin bünyesine bağlı. Ben aslaaa normal yapamayacağımı biliyordum mesela:) Sen kendini daha iyi bilir tanırsın hangisini daha kolay kaldırabilirsin ona karar ver çünkü iki türlü de acı çekiliyor yani oda bi gerçek:)