• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

Ebus2045 sağlıkla gelsin ben ocakta doğuracağım inşAllah zaman geçmiyo diyordum ben 14 haftalığım sanıyordum hala bi baktım 15 haftalık olmuşum bile😂

guzelanne01_ varmı şimdi 2. Çocuğun canım hayırlısıyla olur inşAllah Rabbim herşeyin sabrını kolaylığını veriyor mutlaka❤️

imrn_smsk hay maşallah 🤩 ne iyi cesaret etmişsiniz 🥰 sağlıkla doğsun büyüsünler.
      11 ve 3.5 yaşında 2 oğlum var 24 haftalık oğlan çocuğuna hamileyim

Fey sağol canım MaşAllah 3 oğlan sağlıkla doğsun🥰

• Fey bunu beğendi.

imrn_smsk Öncelikle Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏼🥰 Benim ilk bebeğim kızım olacak😍35.haftamızdayız son haftalar sabırsızlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyorum 😇

imrn_smsk ewet erkek olucak nasip olursa kizimin yanina kiz olsun istiyodum ama nasip eli ayagi saglikli olsunda cinsiyet onemli deil saglicakla kucamiza alalim hep birlikte

imrn_smsk 😂 bazen bendede oluyor. Bu haftaya kadar zaman geçti de sıcaklardan olsa gerek asla geçmiyor ya valla

BuseVeMinikleri doktor hesaplamadımı canım genelde son adet tarihinden itibaren belirliyorlar doğum tarihini benimki 26 ocak dedi bakalım hayırlısı🥰

imrn_smsk bi tane oğlum var 5,5 yaşında 36+1 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum 🫶🩷🌸