• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

imrn_smsk bende oğlum 2 yaşına girecek sürpriz bir hamileliğim var benimde tedirginim ben 😂😂

imrn_smsk allah bağışlasın canım 🙏🏻 ilk bebeğim olacak kısmetse 34 haftalık hamileyim kızım olucak 🎀🪬

rumeysattnc ya ne güzel Rabbim gönlünüze göre vermiş inşAllah benimde birtane kızım olur 2 oğlumdan sonra çok istiyorum daha göstermedi benimki cinsiyetini 12 haftalıkken gitmiştim 21 ağustosta gideceğim ozaman 17 haftalık oluyoruz gösterir inşAllah🥰🤲🏻

Dodomoms olsun canım her çocuk bereketiyle sabrıyla geliyor ikizlerim olmasına rağmen hiç zorlanmadım zorlansam bile herşeyin kolaylığını buldum mesela ikisinede uyku eğitimi kendim verdim desteksiz uyuyorlar çok şükür ve 3. Bebeğimlede rahat rahat ilgilenebileceğim bunuda alıştıracağım ikizlerimde yaptığım gibi inşAllah🥰❤️🤲🏻

MasaAllah 😍😍😍
        Benim 3 tane cocugum var 4 yasinda 2 yasinda ve 9 aylik ve su an 4cuyu bekliyorum🤲🏼 2 aylik hamileyim🥰🥰

5 yaşında bir kızım var 🥰 şimdi 34+4 de bir prensesim daha olacak inşallah 🩷🩷

imrn_smsk 2 buçuk yaş oğlum var. 18+2 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah💜💙 oğlum zor bi çocuk ama olsun beraber hallediyoruz herşeyi kardeşini bekliyor 4 gözle tren istedi kardeşten gelirken getirecekmiş😂