Ebus2045 imrn_smsk 3,5 yaşında oğlum var ikinci oğluma nasipse 30 haftalık hamileyim ama zaman geçmiyor valla.
imrn_smsk Ebus2045 sağlıkla gelsin ben ocakta doğuracağım inşAllah zaman geçmiyo diyordum ben 14 haftalığım sanıyordum hala bi baktım 15 haftalık olmuşum bile😂
Zeyzey055 imrn_smsk hemen açıklayayım hani bu terör.estiren erkek bebekler varya hiç yerinde durmayan heryeri dağıtan peşinden koşturan bi bardak çay kahve icirmeyen heh işte o bebeklere deniliyor 😅😅
guzelanne01_ imrn_smsk 13 yaşına girecek ilk çoçuğum ben yıllarca cesaret edemedim canım 2 çoçuğa hep korktum Sevememde sandım kızımdan başka meğerse çok güzelmiş çoğalmak senden sana ait Kokan meleklerin olması çok güzelmiş🍀
imrn_smsk guzelanne01_ varmı şimdi 2. Çocuğun canım hayırlısıyla olur inşAllah Rabbim herşeyin sabrını kolaylığını veriyor mutlaka❤️
Ebus2045 imrn_smsk 😂 bazen bendede oluyor. Bu haftaya kadar zaman geçti de sıcaklardan olsa gerek asla geçmiyor ya valla
guzelanne01_ imrn_smsk evet canım 45 günlük oğlum var hamd olsun Hemen arkasına 2 tane daha yapasım geldi Evlat çok güzel
Fey imrn_smsk hay maşallah 🤩 ne iyi cesaret etmişsiniz 🥰 sağlıkla doğsun büyüsünler. 11 ve 3.5 yaşında 2 oğlum var 24 haftalık oğlan çocuğuna hamileyim
Mr29 imrn_smsk Öncelikle Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏼🥰 Benim ilk bebeğim kızım olacak😍35.haftamızdayız son haftalar sabırsızlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyorum 😇