• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

imrn_smsk hayran kaldım psikolojinize ya benim 2 yaş oğlum 4 yaş kızım var korunurken hamile kaldım çok zorlanıyorum çok ağladım çok üzüldüm

Elfve canım ama bide şöyle bişey var ikizlerim zor çocuk değiller erkenden uyku eğitimine başladım kendim yaptım becerdim herşeyi kimse destek olmadı kendim istemedim sonra yüz bulurlar benden diye kaynanam veya annem farketmiyo ikisininde yardım etmesini istemedim hastanede yatarken 11 gün içerisinde herşeyi öğrendim hemşirelerim sağolsun çok yardımcı oldular bebeği yıkama konusunda bile doğduklarından beri herşeyiyle kendim ilgilendim benim annem gelip bir kez banyosunu yaptırdı ben istemiyordum kaynanam yapma bırak kendisi öğrensin biz yardım edersek anneliği tadamaz dedi o günden beri bidaha yıkamadı annem çocuklarımı ben yaptım hep ve çok şükür bi sorun olmadı iyi kide yardım etmemişler diyorum yoksa sürekli onu bunu çağırıp annelik zor diyip sıkılacaktım oyüzden yani biraz görümcem söyledi uyutma şeklinde hani desteksiz uyutmak için bir kaç şey anlattı onun sayesinde başladım bende🥰

Çocuğum yok ilk bebişim olucak 32 haftalık hamileyim🌸

Delidolu MaşAllah sağlıkla gelsin daha çok yeni hamileliğiniz dikkat edin kendinize kusma miğde bulantısı varmı☺️

imrn_smsk inşallah ama bu kadar erken hiç düşünmüyorduk regl sorunum vardı zaten olmaz diye rahattık 😄

imrn_smsk evet aşiri var hiç bişey yiyemiyom kendime uzulmuyom kızıma uzulmuyom oda bu süreçte benle yipranio kustugum gibi koşup su getiriyo iç diyo çok duygulaniyorum 😐

imrn_smsk kızım koala gibi bana yapışarak büyüdü 16 aylıkken 4 aylık hamileydim emzirmeyi bıraktım sonra oğlum oldu kızım saldırganları ev işi yemek onların oyunu ilgisi hep zorladı tam rahatlıyorum kızım okula başlıcak oğlumla oynarım iş yaparım derken hamile olduğumu öğrendim. Oğlumun arada huysuzluğu sebepsiz ağlaması oluyor ama kızımın o yaşına göre sakin. Siz bence güçlüsünüz maaşAllah

imrn_smsk 4 çocuğum var 3 kız 1 erkek, 5. Hamileyim bu da kız, 4 tane çiçek gibi kızım 1 tane Aslan parçası oğlumla mutluyum 🥰🥰