• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

imrn_smsk 2 buçuk yaş oğlum var. 18+2 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah💜💙 oğlum zor bi çocuk ama olsun beraber hallediyoruz herşeyi kardeşini bekliyor 4 gözle tren istedi kardeşten gelirken getirecekmiş😂

imrn_smsk 9 ve 6 yaşında çocuklarım var şimdi sürpriz 3.yü bekliyoruz 36+3 olduk bile 😁

imrn_smsk hayır henüz birşey söylemedi. Salı günü randevumuz var. 39. Haftada alıyormuş ama 10 gün önden de gidiyor benimki 🥲

Tugba2617 ay zor değil mii çok yakın araları tebrik ediyorum valla 💯

rumeysattnc Aynı durumdayız benim de 2 yaşında oğlum var şu an 13 haftalık hamileyim doktorum kız dedi burada herkes değişir diyor ama hislerin yanılacağını sanmıyorum 💐 Doktorum oğlumda da 12 de oğlan demişti değişmedi bunun da değişeceğini sanmıyorım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Vilvilvil maşallah 🧿 bende oğlumu 13 haftada öğrendim doğum zor olmuştu ve doktorum çok iyiydi yine aynı doktorumu tercih ettik bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var rabbim sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip eylesin

Tugba2617 vayy ne büyük cesaret MaşAllah bende ikizlerim sayesinde bir çok tecrübe kazandım sağlıkla gelsin❤️

Sevdayaz ikizlerim var canım buna rağmen 3. Bebek için bekleyelim dedik planlı değildi ama yinede stres yapmıyorum her çocuk sabrıyla bereketiyle geliyor zaten🥰

Ebruoztrk ben ikizlerimi 16 haftalıkken hissettim şimdi 2. Gebeliğim 15 haftalığım 13 haftalıkken hafiften hissettim şimdi ara sıra yine hissediyorum ama her gebelik farklı olduğu için normal bence🥰