• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

Vilvilvil maşallah 🧿 bende oğlumu 13 haftada öğrendim doğum zor olmuştu ve doktorum çok iyiydi yine aynı doktorumu tercih ettik bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var rabbim sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip eylesin

Tugba2617 vayy ne büyük cesaret MaşAllah bende ikizlerim sayesinde bir çok tecrübe kazandım sağlıkla gelsin❤️

Sevdayaz ikizlerim var canım buna rağmen 3. Bebek için bekleyelim dedik planlı değildi ama yinede stres yapmıyorum her çocuk sabrıyla bereketiyle geliyor zaten🥰

Ebruoztrk ben ikizlerimi 16 haftalıkken hissettim şimdi 2. Gebeliğim 15 haftalığım 13 haftalıkken hafiften hissettim şimdi ara sıra yine hissediyorum ama her gebelik farklı olduğu için normal bence🥰

imrn_smsk hayran kaldım psikolojinize ya benim 2 yaş oğlum 4 yaş kızım var korunurken hamile kaldım çok zorlanıyorum çok ağladım çok üzüldüm

Elfve canım ama bide şöyle bişey var ikizlerim zor çocuk değiller erkenden uyku eğitimine başladım kendim yaptım becerdim herşeyi kimse destek olmadı kendim istemedim sonra yüz bulurlar benden diye kaynanam veya annem farketmiyo ikisininde yardım etmesini istemedim hastanede yatarken 11 gün içerisinde herşeyi öğrendim hemşirelerim sağolsun çok yardımcı oldular bebeği yıkama konusunda bile doğduklarından beri herşeyiyle kendim ilgilendim benim annem gelip bir kez banyosunu yaptırdı ben istemiyordum kaynanam yapma bırak kendisi öğrensin biz yardım edersek anneliği tadamaz dedi o günden beri bidaha yıkamadı annem çocuklarımı ben yaptım hep ve çok şükür bi sorun olmadı iyi kide yardım etmemişler diyorum yoksa sürekli onu bunu çağırıp annelik zor diyip sıkılacaktım oyüzden yani biraz görümcem söyledi uyutma şeklinde hani desteksiz uyutmak için bir kaç şey anlattı onun sayesinde başladım bende🥰

Çocuğum yok ilk bebişim olucak 32 haftalık hamileyim🌸

Delidolu MaşAllah sağlıkla gelsin daha çok yeni hamileliğiniz dikkat edin kendinize kusma miğde bulantısı varmı☺️

imrn_smsk inşallah ama bu kadar erken hiç düşünmüyorduk regl sorunum vardı zaten olmaz diye rahattık 😄