Vilvilvil maşallah 🧿 bende oğlumu 13 haftada öğrendim doğum zor olmuştu ve doktorum çok iyiydi yine aynı doktorumu tercih ettik bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var rabbim sağlıkla kucaklarımızı almayı nasip eylesin
Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz
Hamileanne cinsiyet bellimi
Kubraurganalper planlımıydı kız🥰
BuseVeMinikleri anladım canım sağlıkla gelsin
imrn_smsk bir kızım var 1 aylık hamileyim
Elfve canım ama bide şöyle bişey var ikizlerim zor çocuk değiller erkenden uyku eğitimine başladım kendim yaptım becerdim herşeyi kimse destek olmadı kendim istemedim sonra yüz bulurlar benden diye kaynanam veya annem farketmiyo ikisininde yardım etmesini istemedim hastanede yatarken 11 gün içerisinde herşeyi öğrendim hemşirelerim sağolsun çok yardımcı oldular bebeği yıkama konusunda bile doğduklarından beri herşeyiyle kendim ilgilendim benim annem gelip bir kez banyosunu yaptırdı ben istemiyordum kaynanam yapma bırak kendisi öğrensin biz yardım edersek anneliği tadamaz dedi o günden beri bidaha yıkamadı annem çocuklarımı ben yaptım hep ve çok şükür bi sorun olmadı iyi kide yardım etmemişler diyorum yoksa sürekli onu bunu çağırıp annelik zor diyip sıkılacaktım oyüzden yani biraz görümcem söyledi uyutma şeklinde hani desteksiz uyutmak için bir kaç şey anlattı onun sayesinde başladım bende🥰
Çocuğum yok ilk bebişim olucak 32 haftalık hamileyim🌸
imrn_smsk evet erkek
İnşallah ya normal