rumeysattnc yaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah kaç haftalık kızınız🥰
Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz
Bebeklerim2p anladım canım doktorun söyler zaten kaç haftalık olduğunu sağlıkla doğsun minik🤲🏻❤️
imrn_smsk iki oğlum var 3 .u geliyor hayırlısıyla bu kız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inslllh
201520202023 amin inşAllah canım herşeyden önce sağlık önemli🥰
imrn_smsk 15 haftalık olduk bugün çok heyecanlıyım rabbim herkese tattırsın bu duyguyu hep hayalim önce oğlum olsun sonra kızım olsun isterdim bekarken sonrasında dedim sağlıklı olsunlar gerisi boş rabbim şükür 2 duyguyuda yaşattı inş kızımıda sağlıkla alırım kucağıma sanki zaman hiç geçmiyor
imrn_smsk Amin inşallah canım 🙏🧿❤️
imrn_smsk bende oğlum 2 yaşına girecek sürpriz bir hamileliğim var benimde tedirginim ben 😂😂
imrn_smsk allah bağışlasın canım 🙏🏻 ilk bebeğim olacak kısmetse 34 haftalık hamileyim kızım olucak 🎀🪬
rumeysattnc ya ne güzel Rabbim gönlünüze göre vermiş inşAllah benimde birtane kızım olur 2 oğlumdan sonra çok istiyorum daha göstermedi benimki cinsiyetini 12 haftalıkken gitmiştim 21 ağustosta gideceğim ozaman 17 haftalık oluyoruz gösterir inşAllah🥰🤲🏻
imrn_smsk bir kızım var 5 yaşında 2.ye hamileyim şuan cinsiyet bilmiyoruz 13+2 yiz daha 🥰🥰
- Düzenlendi
imrn_smsk Erkek Amin İnşAllah 🥰
imrn_smsk inş canım rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla sıhhatle 🌸
ElifKarata sağlıkla doğsun inşAllah🤲🏻