• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

Gizemmiray35 Yaa ne güzel 3 kız MaşAllah inşAllah bitanede oğlunuz olur Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah benimde ikiz oğlum var buda kız olur diyorum inşAllah çok istiyorum kızım olsun ama herşeyden önce sağlık önemli🥰❤️

imrn_smsk 1 tane 4 yaşına yakın oğlum var. 31+3 hamileyim. Hemen hemen aynı zamanda doğacaklar 5 eylül 2019 da oğlum doğmuştu. Bu da 19 gibi gözüküyor ama henüz gün almadık ☺️

@“imrn_smsk”#p28944612maşallahhh😊 14+1 ikiz gebeyim bende daha ilk olucaklar🥰 cinsiyetine de gittim ama göstermeye niyetleri yok😅

imrn_smsk oğlumdaki doktoruma gidiyorum kendisine güveniyorum kesin kız dedi emin misiniz dedim tekrar tekrar baktı rabbim sağlıklısını versin ben oğlumda hamile olduğumu öğrendiğim oğlum oluyor dedim şimdi öğrendiğimde kızım oluyor demiştim hakka doktoruma anlattı şok oldu sonra dedi hissin doğru kızın oluyor

Bir oğlum var 7yaşında.5+6günşük hamileyim. Bakalım pazartesi kalp atışını görmek için gideceğim🥰

imrn_smsk 10 Mayıs adetim ama düşük yaptım 26 Haziran’da adet olmadan hamile kaldım o yüzden belli değil canım bide çok çok yeni öğrendim yani rahime yerleşmiş ben öğrendim o yüzden belli değil daha Perşembe günü inşallah öğrenicem nasipse 🙏😅

imrn_smsk benim bir oğlum var . Smdi ikinci oğluma hamileyim 🥰 22+5 haftalık oğlumun doğum gününe denk geliyor doğumum. 😍♥️

imrn_smsk oğlum tam 2.5 yaşında ve ben adete göre 11+0, ultrasona göre 10+1 haftalık hamileyim, eskiden olsa hep kız olsun derdim ama şimdi sanırım bu da erkek olsa sevinicem 😁

imrn_smsk henüz çocuğum yok ilk bebeğime hamileyim nasip olursa ağustosun sonunda bı kızım olacak 😍☺️🤲🏻