• Öneri
  • Günlük Temizlik Rutinleriniz? 🧼 🧹

Ozoooo 36+4 yol yürüyemez haldeyim ama hergün evi süpürüyorum siliyorum yoksa içim rahat etmiyor

Ozoooo 31.haftadayım bende iki günde bir evi süpürüp siliyorum tuvalet banyo temizliği her gün yemek yapıyorum derken akşam oluyor akşam yemeği masa kur kaldır hiç iş bitmiyor yani 🤦‍♀️

Ozoooo valla benim 11 aylık bir oğlum var ve 25+3 gebeyim geceden mutfagimi ve salonumu topluyorum yüzden sabaha bana kolaylık oluyor eşim asker olduğu için sabah 7-8 gibi ise gidiyor bende bebem ne zaman uyursa o zaman biseyler atistirip yapmaya çalışıyorum bebemde sağ olsun düzenli bir uyku rutini olmadığı için hemen uyanıyor uyumuyor o yüzden işlerin çoğunluğunu o uyanıkken yapmaya çalışıyorum her gün yemeğimi yapıyorum cok şükür iki Günde bir evimi supuruyorum enerjim kalırsa toz alıyorum kalmazsa almıyorum bu kadar

Ozoooo rutin bir şekilde yatıyorum kalkıp bişeyler yiyip tekrar yatıyorum tekrar kalkıyorum kalkınca birşeyler yiyorum yedikten sonra yine yatıyorum benim rutinim bu🤷🏻‍♀️ neyse az kaldı 10 gün sonra inşallah görecez ebemizi😂

Ozoooo ne canını sevenler var keske bende oyle olabilsem gunluk siler supururm toz alirim haftalik dip bucak temzlerim serin olmak isterdim

32 haftada kadar işlerimi kendim yaptım tabi istediyim gibi yapamadım bakalım bugün bir iki parça küçük halim çar kızımla onları yikiycam vakit yaklaşıyor anca temizliği bitirmem lazım bu arada kızım 14 yasinda onun ja yikiycam halimi

@"happynew2″Aynen benimde ne zaman vakit bulursam 🥴

Ozoooo En başta mutfak sonra ev toplama ev süpürme silme + lavaboları yıkıyorum en son toz sonra çamaşır sonra balkonları yıkarım çamaşır serer güne başlarım 😂😅 3 yaşında bi oğlum var bunları hergün yapıyorum almıştım artık çünkü evi talan ediyor çevremiz hep inşaat pencere açıyoruz toz oluyor mecburen hergün bu rutindeyiz 😏😏😏

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.