Mavigozunannesi Matmazelbebi bizimde son 110 Kasım annesiyim 2. Haftası bekliyoruz 3. Bebisi ama çok hareketli bu bebis gece beni uyandırıyor resmen akrep burcu olduğunu belli ediyor 🤣 2. Oğlum yengec çok mülayim sakın bir çocuk kızım terazi erkek çocuğuna taş cikaran cinsten Ekim doğumlu Allah yardımcınız olsun terazi biraz zor 🤣
Matmazelbebi Mavigozunannesi Benimde aşırı hareketli doktor bile şaşırdı 🤣🙈 Annem terazi ben yengeç kızımda terazi olacak hallederiz inşallah jdjdjd😂😂🤣🤣Ayrıca akrep burcu ile çok iyi anlaşırım Ekim sonu tam terazi akrep arası geçerse akrebe girecek 🙈🙈
Matmazelbebi vanilyali99 Ayy tam benim olduğum yerin plakası Manisa😍❤️1bucuk ay kalmış bavulunuzu hazırladınız mı sizde
vanilyali99 Matmazelbebi hazirlayamadım. Mobilyacılar dHa gelmedi elbiseler yikanmadi o yüzden çanta bekliyor daha 🤣
Matmazelbebi Nese20 Yaa Aynıyız 😍😍 Hadi inşallah sağ sağlim kavuşalım sizin cinsiyet ne ve doğum şekliniz belli oldu mu normal mi gözüküyor şimdilik?
Nese20 Nese20 Matmazelbebi kız olacak henüz doğumla ilgili bişey söylemedi doktorum bakalım hayırlısı 🫶🏻
Hizligonzales Matmazelbebi aynen o yonden kesinlikle cok iyi aksam oldumu ben rahatliyorum hep babanin tepesinde yada disariya falan ciktikmi hic ben ilgilenmiyorum elini bile tutmama izin vermez babam tutsun diye o yonden cok rahat oluyor 🤣
Humeyraa12 Matmazelbebi son 31 gün 🥹Hatay plakası olduk bugün. Cok heyecanlı ve endişeliyim ilk doğumum olacak
Rabissssscee Humeyraa12 aynıymışız 🥹 biz fazlaca sorunla ilerliyoruz ama 😕 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 normal doğum mu düşünüyorsunuz?
EbrKzlky Matmazelbebi ah aynenn.. bende onları yapıcam yapıcam dedim şimdi bitti bakalım nasıl geçicek zamannn 🙈
Matmazelbebi EbrKzlky Ondan sonra derim bir boşluğa düşerim herhalde 😂 Kendimi sokaklara atarım yürüyüş için muhtemelen 🙈🙈
Humeyraa12 Rabissssscee benimde baya sorunlarım oldu olmayanda devam ediyor ama şükür yinede 🥹 benim isteğim normal doğum çok korkuyorum tabi ki ama en azından doğumdan sonraki süreç sezeryana göre daha kolay .ancak hanımefendi kendine nasıl bir yol seçer bilmiyorum hayırlısı olsun 🙂sizin nasıl ilerliyor ödem şişkinlik ağrı var mı ve siz nasıl doğum istiyorsunuz
Rabissssscee Humeyraa12 ödem vs yok fakat 28 haftada tansiyon sorunu çıktı tansiyon ilacı, takibi, gelişim geriliği falanla ilerliyoruz şuanlık doktoruma göre bu sebeplerden sezeryan gibi cuma günü kontrolümüz var bakalım 🥹
g-gamzee @Matmazelbebi son 15 kaldı bizim de sürekli doğum hikayeleri okuyorum kendimi hazırlamak için 😊 inşallah sağlıkla alsın herkes kucağına 😍🤗
Matmazelbebi g-gamzee Evet bazı doğum hikayeleri çok güzel pırt diye doğurmuş lar darısı başımıza valla bak 🤣😂 Pırt diye çıksınlar hemen💕💕💕😍😍
g-gamzee Youngmotherr yaa aramızda bir gün var geçen ki konuşmadan beri her gün profiline girip bakıyorum doğurdun mu diye takipçin oldum yani anlayacağın 😂Hikayeni bekliyorum merakla 🤗
Humeyraa12 Rabissssscee geçmiş olsun canım sıkma canını hastalıgı veren Allah olduğu gibi şifa verende Allah . Gelişim geriliği olarak doğan çevremde çok bebek var. Maşallah diğer bebeklerden daha hızlı toparlıyorlar. Pozitif düşün 🫶🏻