Youngmotherr Matmazelbebi oğlumun çıkmaya çalışıp da çıkmaması yüzünden 😂 sıcaklar da cabası gece uyuyamıyorum ha bire wc kalkıyorum sancılar falan da derken yoruyor
Matmazelbebi Youngmotherr Hahaha 😂 Eyvah eyvah bizde böyle olcaz desenize😂🙈Gece bende çok uyanıyorum ya yürüyüş yaptığım zaman birde daha çok tuvalet geliyor baskıdan dolayı sanırım evde uzanırken bu kadar çok sık wcye gitmiyorum 😂🙈
EbrKzlky Matmazelbebi Son 74 😍 Dolabını hazırladım, çantamızada koyulcakları hazırladım bi kaç hafta dinlenip ev temizliği yaptıkmı tamamdır oğlumun gelmesi😍 İnşallah zamanını bekler ve güzel bi doğumla gelir.. zaman geçtikçe insan sabırsızlanıyor 😍
Matmazelbebi EbrKzlky Ya bizim Mobilyalar gelmedi daha ağustosun 1 ya da 2. Hafta dediler o yüzden giysileri falan yıkayıp hazırlayamadım. Eşyalar hurçların içinde istfili duruyor. Eşyaları yerleştirince bavulu da hazırlarım sonrası artık uzun bir bekleyiş 🙈🙈
Youngmotherr G12s_18 evet bana kalsa sezaryendi ama bebek kanala inmiş açılman ilerlemezse sezaryen yaparız dedi doktor
Eylempyrz Bizim de son 57 🥹 Hala yüzünü göremediğimiz utangaç bir oğlumuz var bakalım ne zaman gelecek, gün görüş günümüzdü, eşim de şehir dışında görevde şuan aileme kavuşmaya son 57 diyorum hem oğluma hem eşime
Matmazelbebi Eylempyrz Allah sağ sağlim kavuştursun inşallah sizi😍Ya bizimde normal ultrasonla bakarken herşey iyi güzel renkliye geçince elini ayağını paket gibi yüzüne getiriyor🥺😂Geçen kontrolde yüzünün yarısını gördük ama hemen döndü aklımda belli belirsiz kaldı 😅
Hizligonzales Matmazelbebi hep oyle derler ama bizde tam tersi🤣 benimle biyere giderken baba diye agliyor gitmiyor babasiyla giderken bana bay bay yapiyor🤣 uykudan uyaniyor baba diye agliyor🤣 bu gelende kiz ins buda babaci olur bence🤣 ben biraz kuralci davraniyorum sanirim biraz ondan da kaynaklaniyor baba herseye tamam tamam olsun yapsin etsin ben hayir deyince babaya yoneliyor🤣
Matmazelbebi Hizligonzales Bir yandan iyi olmuş ama iş yükü babaya kalsın 😂Zaten tüm gün siz ilgileniyorsunuz o kadar da olsun babalara 😂 Hahaha ama size bay bay yapışı 🤣🤣 Evet kızlarda babaya düşkün oluyor 🙈🙈
Matmazelbebi vanilyali99 Ayy tam benim olduğum yerin plakası Manisa😍❤️1bucuk ay kalmış bavulunuzu hazırladınız mı sizde
EbrKzlky Matmazelbebi ah aynenn.. bende onları yapıcam yapıcam dedim şimdi bitti bakalım nasıl geçicek zamannn 🙈
Eylempyrz Matmazelbebi ben artık ümidimi kestim göstermicek yüzünü 😂 ışık geliyor gibi kapatıyor ya 🤭 ve teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın bebisinizi
Nese20 Matmazelbebi sizinle aynı gündeyiz ben de 28+3teyim. Evet bu şekilde içimizdeyken çok güzel gerçekten😍 Allah vaktinde sağ salim kavuşmamızı nasip etsin
Matmazelbebi Nese20 Yaa Aynıyız 😍😍 Hadi inşallah sağ sağlim kavuşalım sizin cinsiyet ne ve doğum şekliniz belli oldu mu normal mi gözüküyor şimdilik?
Nese20 Nese20 Matmazelbebi kız olacak henüz doğumla ilgili bişey söylemedi doktorum bakalım hayırlısı 🫶🏻
Hizligonzales Matmazelbebi aynen o yonden kesinlikle cok iyi aksam oldumu ben rahatliyorum hep babanin tepesinde yada disariya falan ciktikmi hic ben ilgilenmiyorum elini bile tutmama izin vermez babam tutsun diye o yonden cok rahat oluyor 🤣
Mavigozunannesi Matmazelbebi bizimde son 110 Kasım annesiyim 2. Haftası bekliyoruz 3. Bebisi ama çok hareketli bu bebis gece beni uyandırıyor resmen akrep burcu olduğunu belli ediyor 🤣 2. Oğlum yengec çok mülayim sakın bir çocuk kızım terazi erkek çocuğuna taş cikaran cinsten Ekim doğumlu Allah yardımcınız olsun terazi biraz zor 🤣
Matmazelbebi Mavigozunannesi Benimde aşırı hareketli doktor bile şaşırdı 🤣🙈 Annem terazi ben yengeç kızımda terazi olacak hallederiz inşallah jdjdjd😂😂🤣🤣Ayrıca akrep burcu ile çok iyi anlaşırım Ekim sonu tam terazi akrep arası geçerse akrebe girecek 🙈🙈
vanilyali99 Matmazelbebi hazirlayamadım. Mobilyacılar dHa gelmedi elbiseler yikanmadi o yüzden çanta bekliyor daha 🤣