Humeyraa12 Matmazelbebi son 31 gün 🥹Hatay plakası olduk bugün. Cok heyecanlı ve endişeliyim ilk doğumum olacak
Rabissssscee Humeyraa12 aynıymışız 🥹 biz fazlaca sorunla ilerliyoruz ama 😕 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 normal doğum mu düşünüyorsunuz?
EbrKzlky Matmazelbebi ah aynenn.. bende onları yapıcam yapıcam dedim şimdi bitti bakalım nasıl geçicek zamannn 🙈
Matmazelbebi EbrKzlky Ondan sonra derim bir boşluğa düşerim herhalde 😂 Kendimi sokaklara atarım yürüyüş için muhtemelen 🙈🙈
Humeyraa12 Rabissssscee benimde baya sorunlarım oldu olmayanda devam ediyor ama şükür yinede 🥹 benim isteğim normal doğum çok korkuyorum tabi ki ama en azından doğumdan sonraki süreç sezeryana göre daha kolay .ancak hanımefendi kendine nasıl bir yol seçer bilmiyorum hayırlısı olsun 🙂sizin nasıl ilerliyor ödem şişkinlik ağrı var mı ve siz nasıl doğum istiyorsunuz
Nese20 Nese20 Matmazelbebi kız olacak henüz doğumla ilgili bişey söylemedi doktorum bakalım hayırlısı 🫶🏻
vanilyali99 Matmazelbebi hazirlayamadım. Mobilyacılar dHa gelmedi elbiseler yikanmadi o yüzden çanta bekliyor daha 🤣
Rabissssscee Humeyraa12 ödem vs yok fakat 28 haftada tansiyon sorunu çıktı tansiyon ilacı, takibi, gelişim geriliği falanla ilerliyoruz şuanlık doktoruma göre bu sebeplerden sezeryan gibi cuma günü kontrolümüz var bakalım 🥹
g-gamzee @Matmazelbebi son 15 kaldı bizim de sürekli doğum hikayeleri okuyorum kendimi hazırlamak için 😊 inşallah sağlıkla alsın herkes kucağına 😍🤗
Matmazelbebi g-gamzee Evet bazı doğum hikayeleri çok güzel pırt diye doğurmuş lar darısı başımıza valla bak 🤣😂 Pırt diye çıksınlar hemen💕💕💕😍😍
g-gamzee Youngmotherr yaa aramızda bir gün var geçen ki konuşmadan beri her gün profiline girip bakıyorum doğurdun mu diye takipçin oldum yani anlayacağın 😂Hikayeni bekliyorum merakla 🤗
Humeyraa12 Rabissssscee geçmiş olsun canım sıkma canını hastalıgı veren Allah olduğu gibi şifa verende Allah . Gelişim geriliği olarak doğan çevremde çok bebek var. Maşallah diğer bebeklerden daha hızlı toparlıyorlar. Pozitif düşün 🫶🏻
vanilyali99 Matmazelbebi ayy evet ya normalde 15gun once gelmesi lazımdı hem de evdeydim ne güzel temizlerdim simdi çalışıyorum 32.hafta bitiyor bide bunla uğraş bu sicaktq😔