Birdadaskizi Ebru3278 bende agrı olmadı öğretmenim tahtaya yazarken felan agrır kolum felan diye düşündüm ama korktugumla kaldım hiç agrım olmadı
Cansuce Ebru3278 ben ilk olduğumda kolumu kaldıramadım sinirden ağladım 2. Sinde yaptırdığım gün sürekli buz tuttum bu sefer sıfır ağrı ile atlattım sende öyle yap kesinlikle işe yarıyor
Azra41 Ebru3278 Kız yok be 😄 2 tane oldum. Buz koydum belli bir süre sonra geçti zaten .. ben 5 tane olmak istiyordum normalde ama kızım aceleci davraninca yapamadım.
SNurays Ebru3278 mesela hiç vurulmasak noluyor zorunlu mu bu tetonoz ben 13 deyim aile hekimliği aradı aşınız olacak daha erken ben sizi Arıcam dedi haftası gelince tamam dedim ama zararı olur falan diye korkuyorum olmasam ne olur ki
battaniyemkareli Ebru3278 ben mühendis olduğum için daha önce 3 doz yaptırmıştım. iki gün kol ağrısı oluyor o kadar
brcn_ynky14 Ebru3278 ben de sadece aşı vurulduğu gün ufak bir ağrı oldu öbür gün tarlada çalıştım hiç bir şey hissetmedim yani ağrı sancı falan ilkindede yufka açmıştım çok rahat geçirdim benide korkutmuş lardi ama çok şükür hiç bir şey olmadı🥰