YigitPoyrazMomm Ebru3278 ve ben tetonoz aşısı vuruldum ilk gün sol tarafıma yattım uyudum ordan aşi vuruldum öyle bir hata sen yapma canım acısı hoşuma gitti öyle uyumuşum ve o günü asla unutmuyorum ülkemizin en sıcak olduğu havalara denk geldim ah ah sen dikkat et canım 😂
bebitomom Ebru3278 aynen canım ağrın olursa parol da içebiliyorsun doktorum bana öyle söyledi boşa ağır çekmişsin keşke parol içseydin dedi
bdenerigokce Ebru3278 benim haftaya ikinci dozum, ilkinde 2. Gün ağrı sızı oldu üzerine yatamadım ama genelde üstüne yatınca olan bir ağrıydı. Bir de ateşim çıktı ama o ara üşüttüm mü yoksa tetenozun etkisi mi hiç bilmiyorum, eşim üşüttün bence dedi
Tugbacolak Ebru3278 bende hıcbır etkısı olmadı gunluk hayatıma devam ettım ılk gebeııgımde ebe ne kdar yukardan vurahılırsek yan etksıı azalır demıstı tesetturlu ısenız omzunuzu ıyıce acabılcegınız rahatbırsey gıyınınkı assagıya vurmak zorunda kalmasın hafıf agrı olnaya basladıgını anlarsanız soguk komprese baslarsınız bırde normal aşıdakı gıbi ovalamıstım asıdan sonra reflesx olarak öyle yapma demısdı aklında bulunsun ama jorkma yanı her bunye aynı degıl benıde cok korkutmuslardı uyuyamadım agrıdan vs dıye
Dilan4862 Ebru3278 bende ikisinde de olmadı hatta yapan hemşire araba kullanma da zorluk çekebilirsin dedi. Ama hiç ağrı olmadı
eylulkuyatsilll İlkinde bir hafta yattım resmen kolum hiç kalkmıyordu buz kompresi herşeyi yaptım geçmemişti ama 2. De hiç bilmedim neden diye sorduğumda o gün ağır bişe kaldirip kolunuzu assagi sarkitmamak gerekirmis
Bskrts Ebru3278 yeni oldum aşıyı duş aldım eve gelir gelmez önerilmiyormuş korktum ama bir gün agrım oldu ikinci gün sadece üstüne yatınca hafif agrı kalmıştı sağ tarafına yaptır istersen kuzum sola yatarken daha çok rahat edersin
EDAnisa2016 Ebru3278 agrı oluyo ben sol koluma yaptırmıştım üstüne zor yattım bide sol tarafa yaptığımızızdan
Canann1601 Ebru3278 ben bugün oldum canım. Çok hassas cildim olduğu için ve acı eşiğim düşük olduğu için normal kan bile alınsa iki üç gün kan alınan yer acır mosmor olur. Haliyle tetanoz daha çok yaktı acıttı ve kolum baya ağırlaştı. İğneyi yaparken hiç acimadi ama sonrasında bir yarim saat sonra yanmaya basladi. Smdi de sanki ustunde yuk varmış gibi çok ağırlaştı. Doktor buz koyabilirsin dedi eğer çok ağrı olursa da parol icebilirsin dedi
Birdadaskizi Ebru3278 bende agrı olmadı öğretmenim tahtaya yazarken felan agrır kolum felan diye düşündüm ama korktugumla kaldım hiç agrım olmadı
Cansuce Ebru3278 ben ilk olduğumda kolumu kaldıramadım sinirden ağladım 2. Sinde yaptırdığım gün sürekli buz tuttum bu sefer sıfır ağrı ile atlattım sende öyle yap kesinlikle işe yarıyor
Azra41 Ebru3278 Kız yok be 😄 2 tane oldum. Buz koydum belli bir süre sonra geçti zaten .. ben 5 tane olmak istiyordum normalde ama kızım aceleci davraninca yapamadım.