leila1 Ebru3278 bende iki gün oldu ama öyle çok can yakacak kadar değil dokunduğunda bir yere çarpmışım gibiydi abartmaya gerek yok bence
Aysee1123 Ebru3278 Oluyor ama abartılacak kadar olmadı bende. Aşı günü değil ertesi gün oldu birazda halsizlik oldu sonra geçti diğer güne normaldim
bebitomom Ebru3278 evet oldu 2 gün sol kolumu kaldıramadım bile ilk doz olduğum da baya da şişti birde doktorum sola yat diyor diye zorladım kendimi sola yatım daha beter oldu 2. Dozda sağolsun hemşire soğuk kompres yapmamı söylemeyi akıl etti ilk gün ağrı oldu soğuk kompres yapınca geçti
YigitPoyrazMomm Ebru3278 bünye ile alakalı evet ağrı oluyor ama yapacak birşey yok öyle abartılacak kadar ağrısı yok korkma
bebitomom Ebru3278 aynen canım ağrın olursa parol da içebiliyorsun doktorum bana öyle söyledi boşa ağır çekmişsin keşke parol içseydin dedi
YigitPoyrazMomm Ebru3278 ve ben tetonoz aşısı vuruldum ilk gün sol tarafıma yattım uyudum ordan aşi vuruldum öyle bir hata sen yapma canım acısı hoşuma gitti öyle uyumuşum ve o günü asla unutmuyorum ülkemizin en sıcak olduğu havalara denk geldim ah ah sen dikkat et canım 😂
bdenerigokce Ebru3278 benim haftaya ikinci dozum, ilkinde 2. Gün ağrı sızı oldu üzerine yatamadım ama genelde üstüne yatınca olan bir ağrıydı. Bir de ateşim çıktı ama o ara üşüttüm mü yoksa tetenozun etkisi mi hiç bilmiyorum, eşim üşüttün bence dedi
Tugbacolak Ebru3278 bende hıcbır etkısı olmadı gunluk hayatıma devam ettım ılk gebeııgımde ebe ne kdar yukardan vurahılırsek yan etksıı azalır demıstı tesetturlu ısenız omzunuzu ıyıce acabılcegınız rahatbırsey gıyınınkı assagıya vurmak zorunda kalmasın hafıf agrı olnaya basladıgını anlarsanız soguk komprese baslarsınız bırde normal aşıdakı gıbi ovalamıstım asıdan sonra reflesx olarak öyle yapma demısdı aklında bulunsun ama jorkma yanı her bunye aynı degıl benıde cok korkutmuslardı uyuyamadım agrıdan vs dıye
Dilan4862 Ebru3278 bende ikisinde de olmadı hatta yapan hemşire araba kullanma da zorluk çekebilirsin dedi. Ama hiç ağrı olmadı