Yarın detaylı ultrason a giricem ve korkuyorum birşey cikicak diye. Bir sorun çıkan sonradan düzelen varmı aranızda ??
22+1 den selamlar detaylı ultrason korkusu
dunyamsin insallah hersey guzel olcak kotu düşünmeyin bebeginizi detayli sekilde ne guzel izleyeceksiniz 😊
dunyamsin korkmayın Allah büyük ben cumartesi girdim çok şükür herşeyi iyidi tek kalbinde ufak bir delik var oda doğana kadar kapanır dedi inşallah 😔
PrensinibekleyenAnnee benim bebegimdede 3 tane kis çıktı kafasınds
Yagmur_54_61 geçer canm büyüdükçe doktor ne dedi
PrensinibekleyenAnnee geçer dedi büyüdükçe sadece beni korkutan 3 tane olması hayırlısı neyse o olsun
Yagmur_54_61 olsun bak banada kalbinde bitane delik var ama.kapanır dedi inşallah da kapanır
PrensinibekleyenAnnee rabim herşeyin hayırlısını versin 🤲🏻
dunyamsin evet küçük bir sorun çıktı ve 2. Ye girdim düzelmişti çok şükür 🤲 2 sinde de aşırı stresliydim
PrensinibekleyenAnnee aynı şekilde kalbinde ufak delik var ama takma kafana doğana kadar kapanır dedi inşallah öyle olur 🙏
batununannesi__ sizede mi öyle dediler kaç mm dediler banada kapanır dedi ama içim icimide yiyor
PrensinibekleyenAnnee mm olarak söylemedi çok küçük genelde anneler kafasına takıyo ama takma %100 kapanır dedi ama insan nede olsa düşünüyo illaki
batununannesi__ banada dedi canm doğana kadar en geç 2 yaşına kadar kapanır ilaç tedavi gerektirmez dedi ama.yine içime kuşku düştü 😥
PrensinibekleyenAnnee inşallah kapanır genelde görülüyomuş böyle ama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın gönlünü ferah tut canım
batununannesi__ amin canm inşallah 🤲
PrensinibekleyenAnnee canm sen normal doktoruna sonucunu gösterdin mi bişey dedimi burdaki yorumlarda kalbinde delik olana down bile olabilir demişler sanada öyle dediler mi bana ayrıntılıyı ceken çok ciddi bişey yok dedi . Kapanır dedi ama kafama çok takılıyor burda okudukca
PrensinibekleyenAnnee benim bebeğin de kalbinde delik var sizin kaç mm