dunyamsin Yarın detaylı ultrason a giricem ve korkuyorum birşey cikicak diye. Bir sorun çıkan sonradan düzelen varmı aranızda ??
Yenibirannee dunyamsin insallah hersey guzel olcak kotu düşünmeyin bebeginizi detayli sekilde ne guzel izleyeceksiniz 😊
PrensinibekleyenAnnee dunyamsin korkmayın Allah büyük ben cumartesi girdim çok şükür herşeyi iyidi tek kalbinde ufak bir delik var oda doğana kadar kapanır dedi inşallah 😔
Alizee dunyamsin kızlar anne olmak çok zor ya.. bende de rahim ağzı kısalığı olma ihtimali var. Çok yorgunum uzanmaktan
batununannesi__ PrensinibekleyenAnnee aynı şekilde kalbinde ufak delik var ama takma kafana doğana kadar kapanır dedi inşallah öyle olur 🙏
Nghnclkk PrensinibekleyenAnnee benim oğlumda da damarsal sorun çıkmıştı 20 haftalıkken kalbinde nitekim doğdu üfürüm+hafif pda’sı vardı. Doğtuktan sonra morararak ağlamaları oluyordu ve 1.ayı dolduğunda çocuk kardiyolog gördü. Önemsiz bu kendi kendine düzelir dedi. Şu an 4 yaşında hamd olsun düzeldi bi sıkıntısı yok. İçinizi ferah tutun inşallah düzelmiş şekilde doğar🤲🏻
Yagmur_54_61 PrensinibekleyenAnnee geçer dedi büyüdükçe sadece beni korkutan 3 tane olması hayırlısı neyse o olsun
mahperii dunyamsin güzel düsün güzel olsun inan korktugun basına geliyor. Benim icim her konuda rahattı sadece cevremde de denk geldigim gelisim geriligine sebep olan rahmi besleyen damarlarda direnc artısı durumundan korkmustum ve maalesef basıma geldi
PrensinibekleyenAnnee Yagmur_54_61 olsun bak banada kalbinde bitane delik var ama.kapanır dedi inşallah da kapanır
bdenerigokce dunyamsin evet küçük bir sorun çıktı ve 2. Ye girdim düzelmişti çok şükür 🤲 2 sinde de aşırı stresliydim
PrensinibekleyenAnnee batununannesi__ sizede mi öyle dediler kaç mm dediler banada kapanır dedi ama içim icimide yiyor
batununannesi__ PrensinibekleyenAnnee mm olarak söylemedi çok küçük genelde anneler kafasına takıyo ama takma %100 kapanır dedi ama insan nede olsa düşünüyo illaki
PrensinibekleyenAnnee batununannesi__ banada dedi canm doğana kadar en geç 2 yaşına kadar kapanır ilaç tedavi gerektirmez dedi ama.yine içime kuşku düştü 😥
batununannesi__ PrensinibekleyenAnnee inşallah kapanır genelde görülüyomuş böyle ama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın gönlünü ferah tut canım
PrensinibekleyenAnnee PrensinibekleyenAnnee canm sen normal doktoruna sonucunu gösterdin mi bişey dedimi burdaki yorumlarda kalbinde delik olana down bile olabilir demişler sanada öyle dediler mi bana ayrıntılıyı ceken çok ciddi bişey yok dedi . Kapanır dedi ama kafama çok takılıyor burda okudukca
PrensinibekleyenAnnee batununannesi__ canm sen normal doktoruna sonucunu gösterdin mi bişey dedimi burdaki yorumlarda kalbinde delik olana down bile olabilir demişler sanada öyle dediler mi bana ayrıntılıyı ceken çok ciddi bişey yok dedi . Kapanır dedi ama kafama çok takılıyor burda okudukca
PrensinibekleyenAnnee Merve997788 1.6 mm çok küçük dedi doktor kapanır dedi ama içim içimi yiyor kendime engel olamıyorum üzülmekten daha kadın doğuma gitmedim 3 hafta sonra gidicem orayada gidince kötü bişey derler diye içim.icimi yiyor size ne dediler 😔