• Gebelik
  • 22+1 den selamlar detaylı ultrason korkusu

dunyamsin evet küçük bir sorun çıktı ve 2. Ye girdim düzelmişti çok şükür 🤲 2 sinde de aşırı stresliydim

PrensinibekleyenAnnee canm sen normal doktoruna sonucunu gösterdin mi bişey dedimi burdaki yorumlarda kalbinde delik olana down bile olabilir demişler sanada öyle dediler mi bana ayrıntılıyı ceken çok ciddi bişey yok dedi . Kapanır dedi ama kafama çok takılıyor burda okudukca

Merve997788 1.6 mm çok küçük dedi doktor kapanır dedi ama içim içimi yiyor kendime engel olamıyorum üzülmekten daha kadın doğuma gitmedim 3 hafta sonra gidicem orayada gidince kötü bişey derler diye içim.icimi yiyor size ne dediler 😔

batununannesi__ canm sen normal doktoruna sonucunu gösterdin mi bişey dedimi burdaki yorumlarda kalbinde delik olana down bile olabilir demişler sanada öyle dediler mi bana ayrıntılıyı ceken çok ciddi bişey yok dedi . Kapanır dedi ama kafama çok takılıyor burda okudukca

PrensinibekleyenAnnee canım hiç üzülme benim bebeğin de 1mm doktor kontrolünde bişey demiyorlar zaten doğduktan sonra bakılıyormuş kapandı mı diye çoğunluğu da kapanıyormuş zaten doğumdan sonra bakıldığında Allah’ın izniyle korkma ben hiç korkmuyorum benim doktorum detaylı sonucuma baktığında benim kızım da da vardı delik dedi düşün ama kapanmış

Merve997788 elimde değil çok üzülüyorum burdada yaziyorlar kalbinde delik olanlara down testi yaptırın demişler şimdi ben şehir hastanesine gidiyorum orda ince ince didikliyorlar kötü bişey derler diye korkuyorum. Sen kaç haftalıkken 1 mm di ben 20+5 de girdim ayrintiliya acaba biraz daha geç gitseydim kapanır mıydı

dunyamsin 22+2 de gitmiştim bende hiç bir belirtim yoktu rahim agzım çok acılmıştı dikiş attılar suan iyiyim ama gönlünüzü ferah tutun 🌸

PrensinibekleyenAnnee 23 haftalıkdı ben gittiğim de down sendromunun çok çok nadir belirtilerinden kalpteki delik çok nadir oluyor yani neden kendini korkutuyosun ki dua et bak sana kendi doktorum dan örnek verdim kalbinde delik varmış kızının ama sağlıklı çevrem de de var aynı şekilde böyle olan zamanla kapanır Allah’ın izniyle korkma 9 ayı böyle kendine zehir etme

Merve997788 downda önemli değil o zaten tek başına bişey olmaz çok şükür gelişimi iyi ne bilim insan yinede korkuyor teşekkürler canm desteğin için Rabbim sifayla almayı nasip etsin bebeklerimizi