Melikekar123 miniskesi bende katılıyorum anneler tecrübeli sonuçta eşimizin bilmediğini bilcek tabikide bi kaç gün kaldıktan sonra kendimizi de toparlayıp eşimle bakarım bende
Zeynebtahir kariyerdeyaparimbebekte22 benim esim vardi sadece. Ama oda agir ilaclar kullandigi icin gece top patlasa uyanmaz. Hep kendim ilgilendim.
YigitPoyrazMomm kariyerdeyaparimbebekte22 aynen öyle canım kendi adıma söyleyim tabi herkesin dönemi nasıl geçer bilmiyorum çokça 2 3 gün ağlarım yinede ayağa kalkarım emin ol bebek ile Anne Baba bağ kurmasi daha güçlü olur inşallah dogumuma kimse gelmez kaynanam gelcem diye laf etmiyor eşim kapim açık size dedi ama hiç oralı olmadı kaynanam inşallah kimsecik gelmez de rahat oluruz
kariyerdeyaparimbebekte22 YigitPoyrazMomm Benim kaynanamda 40 on çıksın gelirim dedi eşim sinirlendi Benim annemdense kendi annesi gelsin istiyor 🙇♀️
Gunes17 kariyerdeyaparimbebekte22 normal doğum yaptım ablam kaldı yanımda ama kalmasaydi da olurmuş öyle eşlik etti sadece bebekle hep ben ilgilendim ilk dogumumda annem kaldı kalmasaydı asla kendi başıma yapamazdim acemi olduğum için
Alif63 Benim annem yurt dışında kaynanam oğlumda burnumdan getirdiğin bunda yanımda olsun istemem tek olacak umarım tek başıma yapabilirim
pandasever miniskesi annemin yanımda olması için ömrümün yarısını verirdim. Malesef melek oldu. Bu hayatta anne desteği anne şefkati anne ilgisi gibi birşey varmı hiç bilmiyorum.
Balbebek012 kariyerdeyaparimbebekte22 özelde doğum yapacaksan sorun olmaz ama devletse sorun olabilir
Gunes17 kariyerdeyaparimbebekte22 tabiki bebek giydirmeyi alt degismeyi nerden bilcen yanında tecrübeli biri şart
YigitPoyrazMomm kariyerdeyaparimbebekte22 ay ne kadar saçma ya benim kaynanam birgün olduğu şehir de gel burda doğum yap diye darladi beni güzellikle kaç kere söyledim anne düzenim var eşim var çalışıyor ben dışımda ne yapar eder diye uzun uzun anlattım istemiyorum dedim her aradagi zaman gel burda doğum yap dedi yemin ederim sana artık patlama noktasına geldim eşime dedim yeter annen böyle diyip duruyor bizim burda düzenimiz var seni nasıl bırakıp gideyim annen gel burda doğum yap diye üstüme geliyor istemiyorum diye defalarca dedim dinlemiyor baktım sana oyle mi söylüyor annem eline telefonu aldı annesine güzel güzel anlatı annesi bunu sinirlendirdi 40 çıkana kadar burda kalsin doğum.burda yapsın dedi eşim dediki gelmeyecek yanimda kalacak ben çalışıyorum düzenli isim gücüm var karımı orda bırakmam dedi birdaha da bisey diyemedi kaynanam bu kadar ısrar ediyorsa kendisi gelsin haksız mıyım ayrıca düzenimi neden bozayım gelmezse gelmesinler yemin ederim sana doğurmadan lohusalık yaşadım çok kötü oldum düşün her konuştun da kaynana ile gel burda doğum yap diyor ne yaparsın canım bide daraldığını düşün Bu arada biz uzak bir şehir de yaşıyoruz herkesten uzakta şunu da diyim bana hiç 40 çıkana kadar kal demedi eşime bunları söylüyor maksat oğluna iyi gözükme çabası onu duyunca daha çok sinirlendim
pandasever kariyerdeyaparimbebekte22 amin inşallah canım benim. Allah sizinde annenizi başınızdan eksik etmesin. Hayırlı doğumlar dilerim.
Damla6116 kariyerdeyaparimbebekte22 ilk çocuğunuzsa bir süre tecrübeli birinden yardım almanız daha iyi olacaktır . Zamanla zaten sizin ihtiyacınız kalmayacak .
Hazalaskin kariyerdeyaparimbebekte22 benim ilk hafta annem kaldı yanımda şehir dışından geldiği için bebek bakımı eşimle bendeydi annem çamaşır yemek temizlik yaptı çok iyi geldi bana suyumu bile ayağıma getirdi sonra gitti ben kendim halledebildim her şeyi
Merve1616 kariyerdeyaparimbebekte22 Hastanede eşim ve annem kalacak Eve döndüğümüzde annemlerin evi yakın kız kardeşimle dönüşümlü gündüz gelir gece dönerler diye düşündük.
kariyerdeyaparimbebekte22 YigitPoyrazMomm Yaa gerçekten iyi kaynana rollerine giriyorlar o kadar itici oluyor ki. Seni çok iyi anlıyorum inan benim kaynanamda bu düşünce yapısında darlamayı çok seviyor. Bizde uzağız neyse ki. İyiki uzaktalar 😕
Ozlem788 İlk doğumda annemi çağırdım eve geçince kaynanamda geldi keşke gelmeseydi her kafadan bir ses çıktı bir yardımı da olmadı baktım olmayacak ikisini de gönderdim bir hafta sonra kendim hallettim evet zorlandım ama kafam rahattı
Bebiskosuu Anneciğimi isterim ya 🥹 şimdiden yemek temizlik çamaşır derdini düşünmeyecek olmak bana iyi hissettiriyor 🥹 eşim yardım etse de o da bilmiyor ki bebek bakmayı yorulduğumda başa çıkamadığımda anneciğim devralır biraz dinlenirim oyy 🥹🥹
Seymamemektar kariyerdeyaparimbebekte22 canım illaki halledersin ama yorulur yıpranırsın. Benim kimsem yoktu doğumdan sonra gelen giden olmadı bi kocam işte babalık iznindeydi o da saolsun yani ayrı bi lohusayı 😬 doğumdan sonra kucağındaki bebekten bi farkı kalmıyo insanın en azından ilk bir hafta yemeğini yapacak evini derleyip toplayacak birine ihtiyacın oluyo bebeğe her türlü bakıyorsun o hiç sıkıntı değil de sen bebekle ilgilenirken senle ilgilenecek birine ihtiyacın oluyo. Dersen ki eşim destek olur çayımı çorbamı yapar o zaman kimseye ihtiyacın yok tabi