kariyerdeyaparimbebekte22 Şuuan ne annem ne kaynanam kimse gelmesin istiyorum o halde ihtiyacım olabilir ama şart mı yani kendimiz bir şeyleri halledemez miyiz
Alparslannnn kariyerdeyaparimbebekte22 bende istemiyorum kimseyi ve kimsede olmayacak sadece 1 hafta annem sonradan evime geçicem inşallah
YigitPoyrazMomm kariyerdeyaparimbebekte22 ben sadece yanimda eşim olacak eşim dışında kimseyi görmek istemiyorum çokça biraz zorlaniriz ama yapacak birşey yok daha güçlü oluruz en azından lohusa dönemini rahat geçiririz kimse darlamaz bizi
miniskesi kariyerdeyaparimbebekte22 ben annemi istiyorum kesinlikle ya. sonuçta doğum bu nasıl bir hikayemiz olacak bilmiyoruz. illaki eşiniz de halleder şart değil belki ama nasıl rahat hissedeceğiniz önemli
canss_96 Bende istemiyorum kimseyi ama eşim annen gelsin kalsın bi süre diyor bence eşlerimiz kendine yardım konusunda pek güvenemedikleri içim böyle istiyolar
kariyerdeyaparimbebekte22 canss_96 Annem sürekli sigara kullanıyor kesinlikle istemiyorum onu da kurmak istemiyorum dediğiniz gibi eşler yardım konusundan çekiniyor
canss_96 kariyerdeyaparimbebekte22 benimde annem sigara kullanıyor bebekle olmaz gerçi doğumuma daha çok var ama bakalım
Alparslannnn kariyerdeyaparimbebekte22 ben annemin evindeyim doğumdan sonra 1 hafta kalıp evime dönücem
Melikekar123 miniskesi bende katılıyorum anneler tecrübeli sonuçta eşimizin bilmediğini bilcek tabikide bi kaç gün kaldıktan sonra kendimizi de toparlayıp eşimle bakarım bende
pandasever miniskesi annemin yanımda olması için ömrümün yarısını verirdim. Malesef melek oldu. Bu hayatta anne desteği anne şefkati anne ilgisi gibi birşey varmı hiç bilmiyorum.
YigitPoyrazMomm kariyerdeyaparimbebekte22 aynen öyle canım kendi adıma söyleyim tabi herkesin dönemi nasıl geçer bilmiyorum çokça 2 3 gün ağlarım yinede ayağa kalkarım emin ol bebek ile Anne Baba bağ kurmasi daha güçlü olur inşallah dogumuma kimse gelmez kaynanam gelcem diye laf etmiyor eşim kapim açık size dedi ama hiç oralı olmadı kaynanam inşallah kimsecik gelmez de rahat oluruz
Zeynebtahir kariyerdeyaparimbebekte22 benim esim vardi sadece. Ama oda agir ilaclar kullandigi icin gece top patlasa uyanmaz. Hep kendim ilgilendim.
kariyerdeyaparimbebekte22 YigitPoyrazMomm Benim kaynanamda 40 on çıksın gelirim dedi eşim sinirlendi Benim annemdense kendi annesi gelsin istiyor 🙇♀️
Gunes17 kariyerdeyaparimbebekte22 normal doğum yaptım ablam kaldı yanımda ama kalmasaydi da olurmuş öyle eşlik etti sadece bebekle hep ben ilgilendim ilk dogumumda annem kaldı kalmasaydı asla kendi başıma yapamazdim acemi olduğum için
Alif63 Benim annem yurt dışında kaynanam oğlumda burnumdan getirdiğin bunda yanımda olsun istemem tek olacak umarım tek başıma yapabilirim
Balbebek012 kariyerdeyaparimbebekte22 özelde doğum yapacaksan sorun olmaz ama devletse sorun olabilir
Gunes17 kariyerdeyaparimbebekte22 tabiki bebek giydirmeyi alt degismeyi nerden bilcen yanında tecrübeli biri şart