kariyerdeyaparimbebekte22 ay ne kadar saçma ya benim kaynanam birgün olduğu şehir de gel burda doğum yap diye darladi beni güzellikle kaç kere söyledim anne düzenim var eşim var çalışıyor ben dışımda ne yapar eder diye uzun uzun anlattım istemiyorum dedim her aradagi zaman gel burda doğum yap dedi yemin ederim sana artık patlama noktasına geldim eşime dedim yeter annen böyle diyip duruyor bizim burda düzenimiz var seni nasıl bırakıp gideyim annen gel burda doğum yap diye üstüme geliyor istemiyorum diye defalarca dedim dinlemiyor baktım sana oyle mi söylüyor annem eline telefonu aldı annesine güzel güzel anlatı annesi bunu sinirlendirdi 40 çıkana kadar burda kalsin doğum.burda yapsın dedi eşim dediki gelmeyecek yanimda kalacak ben çalışıyorum düzenli isim gücüm var karımı orda bırakmam dedi birdaha da bisey diyemedi kaynanam bu kadar ısrar ediyorsa kendisi gelsin haksız mıyım ayrıca düzenimi neden bozayım gelmezse gelmesinler yemin ederim sana doğurmadan lohusalık yaşadım çok kötü oldum düşün her konuştun da kaynana ile gel burda doğum yap diyor ne yaparsın canım bide daraldığını düşün
Bu arada biz uzak bir şehir de yaşıyoruz herkesten uzakta şunu da diyim bana hiç 40 çıkana kadar kal demedi eşime bunları söylüyor maksat oğluna iyi gözükme çabası onu duyunca daha çok sinirlendim