sydake Ben 20+1 deyim, ilk hamileliğim daha hareket hissetmedim. Ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum sadece iki gündür sırt ağrısı var başka bir şey yok
Gmze06 Merhaba kızlar bende 35 haftalık hamileyim acıktığım zamanlar bebek hareketleniyo daha sonra yemek yeynce duruyo tekrar ben kendimi ac hissedene kadar normalmi
Svd12345 Aylin48 bnmde ikinci Gebeliğim 20 haftalık olduğuma rağmen hissetmiyordum.. taki 21 haftalık olduğum gün hissettim..
Nazkayraduru İlk gebeliğim 19 haftalık henüz hissetmedim her gün umutla kontrol ediyorum ama korkuyorum Nasıl bir his oluyor çok merak ediyorum
YigitPoyrazMomm Meeryem benimki de bazen etmiyor bir kere kendi belli ediyor gün icinde duruyor ama bebeklerde yoruluyor canım gayet normal kaç haftaliksn
nurcakar03 Aylin48 ben 18 de hissetmeye başladım ve hergün değil genel olarak geceleri tekme atıyor şimdi 20 deyim işte bazen hissediyorum bazen etmiyorum bizimki biraz keyifci bebek ultrasondada bacak bacak üstünde uyuyordu doktor pozisyonu değiştirsin diye defalarca öksürttü beni banamısın demedi el salladı geri yattı 😂
eylulkuyatsilll Hamileliğim ve daha 11 haftaligiz ama seyirme gibi bir şey hissediyorum ilk hamileliğimde 19. Haftada hissetmiştim 🙄 anormal olduğunu düşünmeye basladim
YigitPoyrazMomm Meeryem biliyorum canım benim bugün hareketi fazla yoktu oğlumun aksama doğru bir kaç tekme vurdu dedim uyuyor yoruldu yani ohh çektim insan korkuyor haklisin
Hevida Ilkannelik41 benimde öyle 23+6 suan bir kaç gündür cok tembel eskisi gibi hareket etmiyor bazen tedirgin oluyorum acıkcası
EDAnisa2016 EbrKzlky benimde 2.gebeliğiim mübarek oğlum ilerde bi hareketli tek basına parti veriyor içerde
EbrKzlky EDAnisa2016 haha aynenn beni korkutacak kadar hareketli 😂 işimiz var bu sıpalarla doğunca desene 🙈
Meeryem YigitPoyrazMomm benimde erkek bazen ismi ile seviyorum uyuyomusun felan diye ama hareket yok ne zaman yataga uyumak icin gidiyorm o zaman bi saga gidiyor bi sola bide bazen kafasini koyuyor galiba sislik hissedyrm gobegimde
Fatma-1024 Aylin48 bende 18 haftalığım henüz hissetmedim ilk gebeliğim ve tedirginliğim var hissedemezsem diye
ysmngny07 16.hafta da başladı dalgalanma. İlk anlamadım. 17.haftada netleşmeye başladı sıklıkları. O zaman hareket ettiğini anladım. Erkek cinsiyeti bu arada.