Parla89 Aylin48 ben ilk 18+2 de göz seyirmesi gibi hissetmiştim 2 3 kez tık tık edip kaybolmuştu sonra bi kaç gün sesi çıkmadı ama ondan sonra da hiç durmadı yaramaz kızım ❤️ şuan 23+2 olduk geceleri hep ayakta gündüzleri uykuda 🙈
8mucizem8 Aylin48 16. Haftadaydım kanat çırpar gibi hissettim şuan 21.Haftadayım zaman zaman tekmeleri dönmeleri hissediyorum
Birrrcan Ilkannelik41 bende aynı durumdayım 25.Haftalık olduk bu haftaya girdim gireli hissetmiyorum en fazla günde bir defa hissediyorum normalde hareketliydi kızım çok korkuyorum 🙏🏻
Tusse18 Ilkannelik41 22+5 iz dün akşamdan beri korkutuyor beni baskın hissettiriyordu tık yok şimdi kesti bir an da doktora da gideli daha 3 gün oldu bende korkuyorum 🥺
Ilkannelik41 @Birrrcan 5inde randevumuz var bakalım doktor ne diyecek günde en az 10 defa hissetmek gerekiyor demisti ebe bana ama bilemedim başladı hareket etmeye dünden beri ama aynı etkide degil
Ilkannelik41 @Tusse18 doktorunuz özel ise mesaj yoluyla sorabilirsin canim daha yeni gitmissin zaten , benimki özelde 5 hafta sonra gel demisti o yüzden yüz yüze sorayim dedim 5inde gidicem sağlıkla gelsinler inşallah
Tusse18 Ilkannelik41 özel canım bu haftalar normal olduğunu söylüyor da benim içim rahatlamıyor hemen
EbrKzlky EDAnisa2016 haha aynenn beni korkutacak kadar hareketli 😂 işimiz var bu sıpalarla doğunca desene 🙈
Meeryem YigitPoyrazMomm benimde erkek bazen ismi ile seviyorum uyuyomusun felan diye ama hareket yok ne zaman yataga uyumak icin gidiyorm o zaman bi saga gidiyor bi sola bide bazen kafasini koyuyor galiba sislik hissedyrm gobegimde