Elzsy2023 Aylin48 her gebelikte değişebiliyor. 22 ye kadar mutlaka hissedersin diye düşünüyorum. Ben sanırım 20 lerde hissetmiştim
Asel-2023 Ben ikiyi hatırlamıyorum cidden ne zaman hareket etti 3.cu gebeliğim şu an 17 de hissettim ama doktor normal den çok daha hareketli bı çocuk dedi ve 24 de kadar zamanı var dedi
EbrKzlky Aylin48 bende ikinci ve erkek olmasına rağmen çok geç hissettim, şimdide hiç durmuyor azıcık uyusan diyorum🙈 korkma bi başlıyolar tam başlıyolarrr
hulyaca EbrKzlky Benim de bu sefer erkek. 3.gebeliğim. Aşırı bi hareket yok şu an. 22+5’im. Doktorum normal dedi ama yine de takılıyor insan 🙈
EDAnisa2016 EbrKzlky benimde 2.gebeliğiim mübarek oğlum ilerde bi hareketli tek basına parti veriyor içerde
Patatesliyumutta Benim ilk gebeliğim bende 17 haftada hissetmiştim hatta dışarıdan tekmesini eşimde hissetmişti. Şimdi 20 haftalığız hergün hissediyorum hareketlerini
YigitPoyrazMomm Aylin48 15 haftada seyirme 17 haftamda ilk net tekmesini hissetim sonra zamanla yavaş yavaş çoğaldı şuan 20 haftadayim hissediyorum artik hareketlerini benimde oğlum olacak💙
Ilkannelik41 Ben baya erken hissettim zaten çok hareketli Bi bebek kızım ama bu hafta 23 de yani Bi durdu hareket etsin diye tatli yiyorum arada ama çok az hareket ediyo aynı durumu yaşayan varmi acaba bende merak ettim
Yesooo Ilkannelik41 benimde iki gün hareket etmedi hastaneye gittiğimde bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür tatlı yiyip sol tarafına yat dediler
Hevida Ilkannelik41 benimde öyle 23+6 suan bir kaç gündür cok tembel eskisi gibi hareket etmiyor bazen tedirgin oluyorum acıkcası
Birrrcan Ilkannelik41 bende aynı durumdayım 25.Haftalık olduk bu haftaya girdim gireli hissetmiyorum en fazla günde bir defa hissediyorum normalde hareketliydi kızım çok korkuyorum 🙏🏻
Selinnn123 Aylin48 benimde ikinci gebeliğim. Bazen tedirgin oluyorum çok nadir hissediyorum 19+1 im bu arada herkes erken diyo ama
DilekKorkmaz02 Aylin48 Kilonuz biraz fazlaysa hissetme daha az ve geç olabiliyor. Karında ki yağ dokusundan kaynaklı.
Ajftjbdr7jjfdshj Aylin48 bnde 2. Gebeliğim 12 haftada karnimdaki gazi Bi ara bebeğe benzetmistim manyak gibi snra dedim delimisin cocuk daha tekme atacak boyda bile değil pisklji böle bisey sanırım:) ilk çocuğumu oglumu bnde geç hissetmiştim cnm 22 24 arasydi net hatırlamıyorum da
YFY İkinci gebeliğim ilk 18+6 sonra 2 gün arayla 19+1 ve 19+3 te hissettim. Hepsi gece sırt üstü yatarken oldu. Henüz gün içinde hissetmedim.
Melisct94 Aylin48 benimde ikinci gebeliğim 16 da hissetmeye başladım bende oğlumda da 16. Haftamda hissetmiştim. 😊 şimdi 21 haftalık olduk bildiğin baya hareketli 24.e kadar normalmiş canım hissetmemek