karaguzelirem_ 34+4 oldum bu zamana kadar ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti ne de midemde yanma olmadı her hamilelik farklıdır
GEBELİKTE HİÇ MİDE BULANTISI YAŞAMAYAN VARMI ?
karaguzelirem_ Oglene dogru uyandigim zaman (12-1) acliktan dolayi ufak bi bulantim oluyordu ama kahvalti edince geciyordu 29 haftam doluyor hic kusmam olmadi ☺️ tabi igrendigim kokular var maalesef bazen mutfaga giremiyorum
karaguzelirem_ Ben hiç yaşamadım zaten çalışıyordum da iş yerinde yemek yiyordum ama çok şükür bulantı yaşamadım biraz baş dönmesi ve çok uyku hali vardı bende ancak şuan son zamanlardayım ve şuanda mide yanmalarım olup kusturuyor beni resmen
Mamasu Katılıyorum sizlere kişinin bünyesine göre değişiyor demek ki 😊
miray_aden Ne güzel inşallah hepte böyle güzel geçsin süreciniz sürecimiz 🤲🏼😊
Seyhan494 Öncelikle çok geçmiş olsun mide yanmalarının başlıca sebepleri nedir acaba kimisi bebek saç çıkardığı için diyor ama 🤷🏻♀️
Sevcan_nefes Katılıyorum her gebelik birbirinden farklıdır mutlaka 😊 ben sanırım anneme çekmişim oda ne kusma ne bulantı hiçbir şey yaşamamış
Busy Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için inşallah olmaz diyelim 😌 size de çok güzel çok pozitif bir süreç diliyorum ❤️
karaguzelirem_ ben ilk gebelikte hiç mide bulantısı yaşamadım hayatım çok normaldi. Şuanki gebeliğimde 1 ay yaşadım sabahları
37+4 ün ve hiç mide sorunu yaşamadım 🤓 hatta doktoruma bile sordum ama mide bulantısı olmayan hastalarda varmış. Bende koku alma zayıfladı çok ağır olmadığı sürece koku alamıyorum buna yordum 🤷♀️ inşallah sizinde böyle mide bulantısız geçer hamileliğiniz inanın çok daha güzel geçiyor 😌
karaguzelirem_ Saç çıkarıyor mu hiç bilmiyorum ama ben 7den sonra birşeyler yediğimde genellikle yanıyor doktorum şurup verdi ama onu içsem bile gece uyanıp kustugum oldu. Bazen yemekle de alakası yok su içinde bile yanma hissetmişligim var ama en büyük faktör cidden ne yedigimizle daha çok alakalı
40+1 deyim çok şükür hiç bulantı yaşamadım
karaguzelirem_ ilk hamileligimde öyleydi 41 hafta boyunca birkez bile bulantı yaşamadım
Buhuu Ya çok teşekkür ederim çok sağolun valla sanırım bu konuda anneciğime çekmişim oda yan etkilerin hiçbirini yaşamamış size de kendime de çok güzel bir doğum süreci diliyorum ❤️😊
karaguzelirem_ 11 haftadayım bende de hiç olmadı sadece bu aralar tavuktan tiksinme oldu ama öncesinde de zaten çok sevdiğim bişey değildi 😂
Seyhan494 Kesinlike doğru yiyebildiğimiz şeyler o kadar kısıtlı ve sınırlı ki bir de benim insülin direncim var ben hepten seçerek yiyorum çoğu zaman aç kalıyorum gibi bişey 🙈
karaguzelirem_ hiç bir şeyim yoktu gayet iyi bir hamilelik geçirdim sadece biraz fazla uyuyordum
Bende 2.ye hamileyim sükür ikisindede olmadı bulantı kusma
Aynurkyozkan Maşallah ne güzel , evet bende çok uyuyorum gerçekten tek yan etkisi budur bedenimde herhalde 🙈
Ayredderya Kişinin biyolojik bünyesine göre değişiyor demek ki benim annem de hiç yan etkisi olmamış sanırım anneme çektim bende 😊