_tuuggcce_ karaguzelirem_ 35+6 hiç mide bulantısı yaşamadım, koku hassasiyetim, aşermem ya da bir yemekten tiksinmem olmadı. Beni en başından beri yoran şey mide yanması maalesef 🥲
Mervenur1405 karaguzelirem_ bende hiç yaşamadım demir ilaclarina başlayana kadar onu da zaten doktorla konuştum ilacı değişti çok şükür olmadi bulantım kusmam çok şükür 🧿olmamasi daha iyi bence bı iki gün yaşamama rağmen perişan ediyo insani sürekli o durumda olmak çok zor Rabbim yardim etsin
64Demet64 Biz 31+0 olduk suana kadar hic biseyimiz olmadi sukur ilk baslar tuhafima gidiyordu dr kac kere sordum kusmuyorum normalmi diye hahaha oda sukret yerinde olmak isteyen cok kadin var demekki vucutun hormonlara karsi iyi direncli demisti😅😅
Eda038 karaguzelirem_ ben yeni doğum yaptım ve 9 Ay boyunca maşallah ne bulantı ne iş yapamama ne başka bissu yapamadım hamile değil gibi takıldım Hep
nunusmom karaguzelirem_ ben ilk gebeliğimde hiç mide bulantısı kusma yaşamamıştım. Kişiden kişiye değişir bünyeye göre. Bakalım 2. Gebeliğimde nasıl olacak. Şuan yolun başındayım tabi. 4+2 😅
SSuleeN karaguzelirem_ Arabadan indiğimde midem bulanoyor arada . 1 kere de taze soğan midemi yakmıştı. 35+5 im. Başka hiçbir sorun olmadı 🙏
Gunes17 karaguzelirem_ iki gebeligimde hiç belirti yaşamadan sonlandi belirti olacak diye Bi kural yok ki karnım sismese hamile demezdim kendime iki çocuğum da pek hareketli değildi karnımda ve hiç belirti yoktu tek hamile dedirten şey karnımdı 🥰