sevgi9654 karaguzelirem_ mide bulantısı yaşamayanlar olarak o kadar şanslısınız ki 🥹 7. haftamda bulantılarım başlamıştı 16. haftama kadar sürdü çok kötü bi dönemdi benim için şimdi 31+2 deyim bulantım yok ama mide yanması var bu sefer de 🫠
karaguzelirem_ sevgi9654 öncelikle çok geçmiş olsun sizlere , bulantım evet hiç olmadı ama mide yanması çekeceğime o kadar eminim ki 🙄 gebelikten önce de ara ara mide yanması şikayetlerim oluyordu çünkü…
karaguzelirem_ Tugcemiss- Bende tavuk sevmezdim yiyesim de gelmiyor şu aralar sadece inanır mısınız canım bu aralar hep ekşi şeyler istiyor bol ekşili bir kısır, bol ekşili bir patates salatası, bol ekşili bir limonlu cheescake gibi gibi 🙈🙈
sevgi9654 karaguzelirem_ teşekkür ederim🤍 olumsuzu çağırma boş ver olmayacakmış gibi davran olmasın 😊
Pnr_KMRC1 karaguzelirem_ 35 haftalığım hiç miğdem bulanmadı kusmadım hiçbişeyden tiksinmedim hiçbişey aşermedim yemeğimide yaptım temizliğimide cnm🫶🌸 bende hep bekledim bendede olucakmı die ama hiç olmadı allah şükür🧿🫶 inş seninde olmaz💕
karaguzelirem_ Pnr_KMRC1 Ay çok sevindim sizin adınıza inşallah olmaz diyelim iyi düşünüyorum ki iyi olsun 🙈 çok çok güzel bir doğum süreci diliyorum size inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi ❤️
Hilal2 İlk çoxugumda hiç yasamadım 2. Çocugumda bi ara ölüyorum sandım ölsem kurtulsam diyordum ayyy hatırlamak istemiyom
karaguzelirem_ Hilal2 Çok geçmiş olsun öncelikle sizin adınıza üzüldüm, genel de 2.ler daha kötü yapıyormuş anneyi çevremden öyle duyuyorum. İnşallah sağlıklı olsun evlatlarınız en önemlisi bu bizler bir şekilde atlatıyoruz bu süreçleri ☺️🤲🏼
Melekannee17 karaguzelirem_ ben 9 ay boyunca ne bir koku hassasiyeti, ne bir mide bulantısı ne bir tiksinme asla yaşamadım. Sen de böyle gidersin inşallah, çok büyük rahatlık
M112 karaguzelirem_ 8. Haftanın sonunda başladı 18. Haftadayim hala devam 11 12 13 de kusmalarim çok çok arttı o kadar kilo verdim ki hala hamile kaldığımdaki kiloma bile dönemedim
_06ogretmenanne Bence bu biraz genetik diyede düşünüyorum🫣 Annemde hiç olmamış, ablamda da olmadı, çok şükür benimde hiç mide bulantım vs olmuyor. Bazen hamile olduğumu bile unutuuorum. Arkadaşlarımın çoğu bulantılardan kaynaklı kilo bile verdiler
karaguzelirem_ _06ogretmenanne Doğrudur canım benimde annem hiç bulantı vs kusma yaşamamış sanırım anneme çektim sadece fazla uyuyorum gündüzleri haddinden fazla ama o kadar da olsun dimi 🙈☺️
karaguzelirem_ burcudemirr Ya tavsiyeleriniz için çok teşekkür güzel anne, inşallah oğlunuzu sağ Salim kucağınıza alırsınız şimdiden hakkınızda hayırlısı neyse o olsun çok çok güzel bir doğum süreci diliyorum size 😊❤️
Pnr_KMRC1 karaguzelirem_ iyi düşün iyi olsun bende genelde bu kafadayım rabbim sizede güzel hamilelik geçirmeyi yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş💕💐
Yagmurmeric karaguzelirem_ ben 40 haftalık hamileyim ve hiç yaşamadım bulantı kusma tiksinme bir kere bile olmadı midede yanma 39. haftamda oldu 2 gün o kadar
svdmm16 karaguzelirem_ ilk gebeliğimde 10. Haftaya kadar 5 kilo vermiştim ekmek bile yiyemiyordum. İkinciye hamileyim 9+4 cok şükür gayet iyiyim bulantım yok ☺️
Tugceakca karaguzelirem_ 23teyim ve hiiiiç yaşamadım inşallah senin de olmaz ❤️ evet dediğin gibi yapısal biraz ama 12. Haftaya kadar olmazsa sonrasında sanmıyorum