mylifeAslan aogoya acile gitseydim direk alırlardı kendi doktorum da gelmiyor o nedenle bekledim çünkü çok karşılaştım burda devlet veya acilde parça parça ediyorlar çocuğu ya 😔
aogoya mylifeAslan çoK sevindim sağlıklı olduğuna rabbim sağlıkla doğurmanı kucağına almanızı nasib etsin inşallah
Atlassmomm mylifeAslan aynen doktoruma gittiğimde konuştuk herşeyin normal olduğunu ve artık büyüdüğünü söyledi o yüzden hareketi kısıtlanıyor biraz 🥰
Atlassmomm mylifeAslan kız kardeşim 36+5 de 2400 kg ile doğum yaptı kiloya çokta takılmamak gerek kesinlikle sağlıklı olsunlar inşallah 🤗
_brcu88_ mylifeAslan çok normal canım bu sabah muayneye gittim ben de 🤭aynı senin gibiydim çok korkmuştum doktor normal bebek büyüdüğü için hareketlerinde değişiklik te olabiliyor endiselenmeyin dedi ..ssuyu herşeyi gayet iyiydi 🤲1 kilo 645 gramdı 30+4 günlük 🤭❣️
mylifeAslan _brcu88_ benımkıne de cok rahat bi bebe uzun boylu doğacak dedi, yanakları tosbik bayağı sisko doktor da dedi. Ama kilosu 1800 işte 32 haftalık yeni olduk. 23 Ağustos da yine gideceğim artık sık sık çağırır