mylifeAslan 31+3 normalde vururdu tekmelerini hissederdim şimdi sadece dönüyor gibi cok ağır hareket ediyor fazla etmiyor sizce normal mi
aogoya mylifeAslan gaaayet normal canım bazen hiççç hareket etmezdi bile bende çok şüphelenirdim ama panikleme herzaman hareket edecek diye bişey yok anormal bişey yapmadığın sürece günlük hayatında ve ağrı kan vb şeyler olmadığı sürece Allah’ın izniyle bişey olmaz
tlhmrv mylifeAslan günü gününü tutmuyo bu bebelerin bnce normal. Ama hareketlerinde ciddi bı azalma hissediyorsan da ihmal etme suyu vs azalmış olabilir bı kontrol ettirmekde fayda var içinde rahat eder
mylifeAslan aogoya erken doğum riskim var ciger geliştirici vurulmuştuk. 30 haftalıkken ondan korkuyorum sancılandım bide 2 kere 5 dakikalarla sancı tuttu ağlattı resmen o derece bir de belim bayağı cok ağrımıştı o gündür duralma var bebe de.
Busraa-aa Yani ben 21 haftalık gebeyim bende bazen tekmelerini güçlü hissediyorum bazen de hafif tekmelrini ve hareket ettiğini hissediyorum normal diye biliyorum
mylifeAslan Busraa-aa normalde hareketli olunca iki gündür durgun sancılandım bide ben erken doğum riskimiz var
mylifeAslan tlhmrv evet bir de ben cok sancılandım belime ağrı girdi iki gün önce dakika tuttum 5 dakika aralıklarla sancım geldi. Doktorum da hafta sonu yok. 2 Ağustos da gideceğim Muaneye korkuyorum suyum azaldı mı diye
mylifeAslan tlhmrv evet bir de ben cok sancılandım belime ağrı girdi iki gün önce dakika tuttum 5 dakika aralıklarla sancım geldi. Doktorum da hafta sonu yok. 2 Ağustos da gideceğim Muaneye korkuyorum suyum azaldı mı diye
aogoya mylifeAslan kız erken doğum riskin varsa neyi bekliyorsun tabikide hastaneye git bunu en son mu söyler insan Gayet normal bir hamileliğin var sandım ben
mylifeAslan aogoya acile gitseydim direk alırlardı kendi doktorum da gelmiyor o nedenle bekledim çünkü çok karşılaştım burda devlet veya acilde parça parça ediyorlar çocuğu ya 😔
aogoya mylifeAslan çoK sevindim sağlıklı olduğuna rabbim sağlıkla doğurmanı kucağına almanızı nasib etsin inşallah
Atlassmomm mylifeAslan aynen doktoruma gittiğimde konuştuk herşeyin normal olduğunu ve artık büyüdüğünü söyledi o yüzden hareketi kısıtlanıyor biraz 🥰