mylifeAslan tlhmrv evet bir de ben cok sancılandım belime ağrı girdi iki gün önce dakika tuttum 5 dakika aralıklarla sancım geldi. Doktorum da hafta sonu yok. 2 Ağustos da gideceğim Muaneye korkuyorum suyum azaldı mı diye
mylifeAslan Busraa-aa normalde hareketli olunca iki gündür durgun sancılandım bide ben erken doğum riskimiz var
mylifeAslan aogoya erken doğum riskim var ciger geliştirici vurulmuştuk. 30 haftalıkken ondan korkuyorum sancılandım bide 2 kere 5 dakikalarla sancı tuttu ağlattı resmen o derece bir de belim bayağı cok ağrımıştı o gündür duralma var bebe de.
aogoya mylifeAslan kız erken doğum riskin varsa neyi bekliyorsun tabikide hastaneye git bunu en son mu söyler insan Gayet normal bir hamileliğin var sandım ben
mylifeAslan aogoya acile gitseydim direk alırlardı kendi doktorum da gelmiyor o nedenle bekledim çünkü çok karşılaştım burda devlet veya acilde parça parça ediyorlar çocuğu ya 😔
aogoya mylifeAslan çoK sevindim sağlıklı olduğuna rabbim sağlıkla doğurmanı kucağına almanızı nasib etsin inşallah
Atlassmomm mylifeAslan aynen doktoruma gittiğimde konuştuk herşeyin normal olduğunu ve artık büyüdüğünü söyledi o yüzden hareketi kısıtlanıyor biraz 🥰
Atlassmomm mylifeAslan kız kardeşim 36+5 de 2400 kg ile doğum yaptı kiloya çokta takılmamak gerek kesinlikle sağlıklı olsunlar inşallah 🤗