Suule94 Miracleee oy çok yeni daha gerçi bende daha çok büyük sayılmam ama yine biraz yol kat etttik 10+1 olduk çok şükür 🤲 inşallah hepimzj sağlıkla kucağımıza alırız💗🧿
Sab16 Suule94 bende aynı sekilde adet bitti yikandim tek bı kere korunmasız ilişkim oldu bakalım adeti bekliyorum daha çok var tabi de meraklandim 😀
Suule94 Sab16 ben tansiyon düşüklüğü için tahlil vermeye gittim doktor kanda beta HCG degerimode baktirmis benim hafif bulantılarim oluyodu tansiyondusuklugune yormustum erken gebelik değeri çıktı şok ben günüme 9 gün vardı🥴
1prensesannesi__ Deletedmom0071 korunmasiz iliskide sperm yumurta kanallarina depolaniyo iceride 5 gune kadar yasayabiliyo yumurta catlayinca da dölleniyo o yuzden adetten 1 gun sonra bile korunmasiz iliskide hamilelik olabilir
sacmalamakizim Sab16 regl bittikten 2 gün sonra ilişki oldu, adete 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim 🤭🙈
Sab16 sacmalamakizim nasıl öğrendin peki tek korunmasız ilişkin miydi benim adete çok var çok stres oluyorum 😌
sacmalamakizim Sab16 Hayır sadece o ay hiç korunmadik, ama benim tahminim ilk korunmasız ilişkide oldu. Kasık ağrısı ve pembe lekeden anladım, içime doğuyordu zaten çok silik cizgiydi adet günü de yaptım daha belirgindi. 😊
Meneksem Bende regli bittikten sonra birliktelik yaşadım hiç ölle yapmamıştık inşallah bu ay isteyen herkesin bebişi olur 🙏
Beybilimomy Sab16 benim adetim 7 gün sürüyor hamile kaldığım ay 9 gün gecikip 6 gün sürmüştü. İlk defa korunma olmadan ilişkiye girdik adetin ertesi günü hiç bişi olmaz dedim aradan 1 hafta geçti tekrarladık bebiş için de o olmaz dediğim gün olmuş hiçbir garantisi yok yani canım benim oldu herkesin ihtimali var
Sab16 Smyye0303 normalde 5 gün sürer adet bitiminden sayarsam 21 gün sonra tekrar adet oluyorum bu ay 4 gün sürdü 5. Gün korunmasız birliktelik oldu
Smyye0303 Sab16 adetinin başlangıcından say 11.ci günden itibaren beraber olun mümkünse gün aşırı gündüz yani 13-14.cu gün mutlaka olsun ayaklarını kaldır yarım saat bir saat yat folik asite başla icmeye de ağır kaldırma yorucu şeyler yapma tutar inşallah canim 1 gün yapmazsan diğer gün yapın
Sab16 Smyye0303 eşim şehir dışına gidip geliyor canım bu gece ve yarın Evde olucak inşallah daha sonra yine bir hafta kadar yok bende vardiyalı çalışıyorum dinlenmek pek mümkün olmuyor 😏 Ama senin dediğin 11. Gün ayın 4 üne denk geliyor eşim 3 ünde yanımda olucak