Sab16 Nuraaa yaaa kıyamam doktorlarin bu kadar endişeye sokmasına anlam veremiyorum benim arkasıma da öyle dendi hiç bişey yok çocuk doğdu büyüyor sapasağlam
Sab16 Deletedmom0071 yok onu biliyorum da erken yumurtlama da oluyor ya ondan belki kalan vardır diye yazdım 😌
1prensesannesi__ Deletedmom0071 korunmasiz iliskide sperm yumurta kanallarina depolaniyo iceride 5 gune kadar yasayabiliyo yumurta catlayinca da dölleniyo o yuzden adetten 1 gun sonra bile korunmasiz iliskide hamilelik olabilir
Esra_Omer_21 Sab16 kalmadim ama burda çok duydum adet sonrasi bilmem ne hassas oluyormuş hamile kalma olasılığı oluyormuş ☺️
Suule94 Miracleee bende sizin gibi adet gunumun ertesi günü olmuştu korunmasız adet günüme 9 gün kala kanda beyan 12 cikmisti şuan 10 haftalık hamileyim sizin neyiniz oldu yada olcak cinsiyeti herkes adetij başında kaldıysa kesin kizdir diyo 😂
Miracleee Suule94 hayırlı olsun canım sağlıkla doguralim inşallah. Henüz cinsiyeti bilmiyorum 6+5 bugün ☺️
Suule94 Sab16 bende adetim bitti yikandim ertesi gün birlikte olduk hatta 2 gün ara ara kanamam oldu adetime 9 gün kala kanda betam 12 çıktı erken gebelik şüphesi diye test aldım onda bile çizgi gördüm günüm gelene kadar 2 günde bir kan verdim 🥴 çok sancılı bı surec erken öğrenmek
Sab16 Suule94 bende aynı sekilde adet bitti yikandim tek bı kere korunmasız ilişkim oldu bakalım adeti bekliyorum daha çok var tabi de meraklandim 😀
Suule94 Miracleee oy çok yeni daha gerçi bende daha çok büyük sayılmam ama yine biraz yol kat etttik 10+1 olduk çok şükür 🤲 inşallah hepimzj sağlıkla kucağımıza alırız💗🧿
Suule94 Sab16 ben tansiyon düşüklüğü için tahlil vermeye gittim doktor kanda beta HCG degerimode baktirmis benim hafif bulantılarim oluyodu tansiyondusuklugune yormustum erken gebelik değeri çıktı şok ben günüme 9 gün vardı🥴
sacmalamakizim Sab16 regl bittikten 2 gün sonra ilişki oldu, adete 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim 🤭🙈
Sab16 sacmalamakizim nasıl öğrendin peki tek korunmasız ilişkin miydi benim adete çok var çok stres oluyorum 😌
sacmalamakizim Sab16 Hayır sadece o ay hiç korunmadik, ama benim tahminim ilk korunmasız ilişkide oldu. Kasık ağrısı ve pembe lekeden anladım, içime doğuyordu zaten çok silik cizgiydi adet günü de yaptım daha belirgindi. 😊