Suule94 Miracleee bende sizin gibi adet gunumun ertesi günü olmuştu korunmasız adet günüme 9 gün kala kanda beyan 12 cikmisti şuan 10 haftalık hamileyim sizin neyiniz oldu yada olcak cinsiyeti herkes adetij başında kaldıysa kesin kizdir diyo 😂
Miracleee Suule94 hayırlı olsun canım sağlıkla doguralim inşallah. Henüz cinsiyeti bilmiyorum 6+5 bugün ☺️
Suule94 Sab16 bende adetim bitti yikandim ertesi gün birlikte olduk hatta 2 gün ara ara kanamam oldu adetime 9 gün kala kanda betam 12 çıktı erken gebelik şüphesi diye test aldım onda bile çizgi gördüm günüm gelene kadar 2 günde bir kan verdim 🥴 çok sancılı bı surec erken öğrenmek
Sab16 Suule94 bende aynı sekilde adet bitti yikandim tek bı kere korunmasız ilişkim oldu bakalım adeti bekliyorum daha çok var tabi de meraklandim 😀
Suule94 Miracleee oy çok yeni daha gerçi bende daha çok büyük sayılmam ama yine biraz yol kat etttik 10+1 olduk çok şükür 🤲 inşallah hepimzj sağlıkla kucağımıza alırız💗🧿
Suule94 Sab16 ben tansiyon düşüklüğü için tahlil vermeye gittim doktor kanda beta HCG degerimode baktirmis benim hafif bulantılarim oluyodu tansiyondusuklugune yormustum erken gebelik değeri çıktı şok ben günüme 9 gün vardı🥴
1prensesannesi__ Deletedmom0071 korunmasiz iliskide sperm yumurta kanallarina depolaniyo iceride 5 gune kadar yasayabiliyo yumurta catlayinca da dölleniyo o yuzden adetten 1 gun sonra bile korunmasiz iliskide hamilelik olabilir
sacmalamakizim Sab16 regl bittikten 2 gün sonra ilişki oldu, adete 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim 🤭🙈
Sab16 sacmalamakizim nasıl öğrendin peki tek korunmasız ilişkin miydi benim adete çok var çok stres oluyorum 😌
sacmalamakizim Sab16 Hayır sadece o ay hiç korunmadik, ama benim tahminim ilk korunmasız ilişkide oldu. Kasık ağrısı ve pembe lekeden anladım, içime doğuyordu zaten çok silik cizgiydi adet günü de yaptım daha belirgindi. 😊
Meneksem Bende regli bittikten sonra birliktelik yaşadım hiç ölle yapmamıştık inşallah bu ay isteyen herkesin bebişi olur 🙏
Beybilimomy Sab16 benim adetim 7 gün sürüyor hamile kaldığım ay 9 gün gecikip 6 gün sürmüştü. İlk defa korunma olmadan ilişkiye girdik adetin ertesi günü hiç bişi olmaz dedim aradan 1 hafta geçti tekrarladık bebiş için de o olmaz dediğim gün olmuş hiçbir garantisi yok yani canım benim oldu herkesin ihtimali var