Aytekinnn Nzlcncncn bende 5+1 de gözükdü, döllenmem çabuk olmuştu. Amma 8 haftada, 7 haftada gözükenler de var, geç döllenme olanlar. Betanız güzel ilerliyormu?
Nzlcncncn Miamor0121 adet olmam gereken gün olmayınca test yapmıştım 174 çıkmıştı beta. Sizce geç döllenme olsa böyle çıkar mıydı
Aytekinnn Nzlcncncn stres yapmayın, arkadaşım 8 haftada gördü bebeği, o zamana kadar çok stres geçirdi gözükmüyor diye. Bebeğe zarar vermeyin, gözükecek inşallah❤️
Nzlcncncn Aytekinnn ay inşallah ya geç döllenmeden değilmiş demek ki o kadar geç döllenme olur mu ki? Şimdi nasıl ilerliyo gebeliği
Aytekinnn Nzlcncncn bence kötü değil ilerlemesi, bebek de 1500-2000 lerde, hatta 6000ne kadar gözüke biliyor ultrasonda
Aytekinnn Nzlcncncn evet neden olmasın, geç döllenmede bebek kese kalp atışı geç duyuluyor. Maksimum 8 haftaya kadar. Şimdi çok güzel gebeliği var
Annetubiss Nzlcncncn beta değerleriniz gayet güzel geç döllenme olsa 3 gün içinde o kadar artmaz fazla artanlarin zaten ikizleri oluyor bünyeden yaştan vs de değişiyor arkadaşımın da aynı durumu oldu ben sırf bu olayı yaşamayayım diye bekledim benimde bugun 6+3 yarın 6+4 oluyor yarin gidecegim kese ve bebek kontrolüne ayni seyi derse bir hafta sonra yine gideriz hiç üzülme
Nzlcncncn Annetubiss işte bende bekledim bilerek geç gittim 4+4 te öğrendim ben gebe olduğumu iki hafta bekledim sabrettim ama çok üzüldüm 😔
Miamor0121 Nzlcncncn ya benim 2 3 aydir adet duzensizligim vardi hep oldum olacam derken 1 2 hafta geciyodu yani adet tarihimin 2 hafta sonrasi zaten 6 haftalikmis