Dynbfofrt Nzlcncncn ay lütfen kafanız rajat etsin bir hafta boyunca yedim bende kafayı öyle 6+3te bebek yok alalm dedi birde . Hayır dedm çıktım. Geç döllenme olayını bldiğimden. Bir hafta sonra gttiğimde başka doktora bebek var dedi kalp atışını dinletti. Kürtaja gtmiştm oysa. Herkese de bebek yokmuş diye yayın yaptım😀 hiiiiç kafaya takmaya değmez inan
Aytekinnn Nzlcncncn bende 5+1 de gözükdü, döllenmem çabuk olmuştu. Amma 8 haftada, 7 haftada gözükenler de var, geç döllenme olanlar. Betanız güzel ilerliyormu?
nilyilmaazz Benim de öyleydi 7. Haftada tekrar çağırdı doktorum gittiğimde kalp atışını dinledik içiniz rahat olsun geç döllenme olabilir
Nzlcncncn Miamor0121 adet olmam gereken gün olmayınca test yapmıştım 174 çıkmıştı beta. Sizce geç döllenme olsa böyle çıkar mıydı
Aytekinnn Nzlcncncn stres yapmayın, arkadaşım 8 haftada gördü bebeği, o zamana kadar çok stres geçirdi gözükmüyor diye. Bebeğe zarar vermeyin, gözükecek inşallah❤️
gamzecgr Nzlcncncn 6. Haftada keseleri 7. Hafta bebekleri görmüştük biz de bence de stres yapmayın şimdilik daha zararlı 10 güne görürsünüz diye düşünüyorum ben de 🌸
Nzlcncncn Aytekinnn ay inşallah ya geç döllenmeden değilmiş demek ki o kadar geç döllenme olur mu ki? Şimdi nasıl ilerliyo gebeliği
Aytekinnn Nzlcncncn bence kötü değil ilerlemesi, bebek de 1500-2000 lerde, hatta 6000ne kadar gözüke biliyor ultrasonda
Aytekinnn Nzlcncncn evet neden olmasın, geç döllenmede bebek kese kalp atışı geç duyuluyor. Maksimum 8 haftaya kadar. Şimdi çok güzel gebeliği var