Nzlcncncn Miamor0121 adet olmam gereken gün olmayınca test yapmıştım 174 çıkmıştı beta. Sizce geç döllenme olsa böyle çıkar mıydı
Aytekinnn Nzlcncncn stres yapmayın, arkadaşım 8 haftada gördü bebeği, o zamana kadar çok stres geçirdi gözükmüyor diye. Bebeğe zarar vermeyin, gözükecek inşallah❤️
gamzecgr Nzlcncncn 6. Haftada keseleri 7. Hafta bebekleri görmüştük biz de bence de stres yapmayın şimdilik daha zararlı 10 güne görürsünüz diye düşünüyorum ben de 🌸
Aytekinnn Nzlcncncn bende 5+1 de gözükdü, döllenmem çabuk olmuştu. Amma 8 haftada, 7 haftada gözükenler de var, geç döllenme olanlar. Betanız güzel ilerliyormu?
Nzlcncncn Aytekinnn ay inşallah ya geç döllenmeden değilmiş demek ki o kadar geç döllenme olur mu ki? Şimdi nasıl ilerliyo gebeliği
Aytekinnn Nzlcncncn bence kötü değil ilerlemesi, bebek de 1500-2000 lerde, hatta 6000ne kadar gözüke biliyor ultrasonda
Aytekinnn Nzlcncncn evet neden olmasın, geç döllenmede bebek kese kalp atışı geç duyuluyor. Maksimum 8 haftaya kadar. Şimdi çok güzel gebeliği var
Annetubiss Nzlcncncn beta değerleriniz gayet güzel geç döllenme olsa 3 gün içinde o kadar artmaz fazla artanlarin zaten ikizleri oluyor bünyeden yaştan vs de değişiyor arkadaşımın da aynı durumu oldu ben sırf bu olayı yaşamayayım diye bekledim benimde bugun 6+3 yarın 6+4 oluyor yarin gidecegim kese ve bebek kontrolüne ayni seyi derse bir hafta sonra yine gideriz hiç üzülme
Nzlcncncn Annetubiss işte bende bekledim bilerek geç gittim 4+4 te öğrendim ben gebe olduğumu iki hafta bekledim sabrettim ama çok üzüldüm 😔