Betulhdvrd 8, 9 cm ne ara oldu bitti bilemedim ben. 10 cm kaç dakika ya da kaç saat kaldım bilmiyorum.
Filiz32 ben en son ne yaptıklarını bilmiyorum bile, başımda 3, 4 tane ebe vardı, birinin eli içimdeydi, diğerleri neyi bekliyordu başımda bilmiyorum. Acıdan bilincimi kaybettiğim falan oldu, o yüzden bazı kısımlar kesik kesik. Teşekkür ederim.
Seyhan494 doğuda bir şehir diyeyim, açık açık söylemek istemiyorum zan altında bırakmamak için.
bdenerigokce eş yanınızda olunca da kaldıramayabilirsiniz. Ben sancılar sırasında biraz sövmüşüm eşime. 🥲
Umyhy keşke başka ebe denk gelseydi diyorum. O gün en az 12 tane ebe vardı, şansıma bu denk geldi :(
Canseel13 kesinlikle kurbanlık koyun gibi hissettim zaten. :/ hala anlamlandıramıyorum yaşadıklarımı.
Elifgul90 inşallah bir avazda kucağınıza alırsınız. Doğumhane lafını bile duymak istemiyorum. Öyle bir travma yaşadım. :(
Bsrcip bir şey yapılmayacağını biliyorum aslında ama pazartesi bana destek olan doktorla bi görüşeceğim bakalım, o ne diyecek.
mrymnr123 doğuda bir hastane diyeyim de zan altında bırakmayayım diğer doktorları ebeleri :(
Papatyamoms online terapist arıyorum şu an. Eşim lohusalığın bitsin gidelim bi psikoloğa dedi. Belki lohusalık yüzündendir dedi. Onu bekliyorum.