CemrePektas belki 1 gün geç gitsem daha iyi bir doğum yaşardım, hem o ebe olmazdı diye düşünüyorum. Sürekli geçmişe geri dönebilmek istiyorum.
Daisy0000
__mom1 teşekkür ederim. Devlet hastanesiydi. Diğer ebeleri ve doktorları zan altında bırakmak istemedim, o yüzden isim vermedim. Çünkü çok memnun olduğum ebe ve doktorlar vardı hastanede.
Birannee1 doğum korkutucu gelmiyordu bana hiç. Her zaman pozitif doğum yapacağımı düşünmüştüm ama maalesef işte. Amiiin.
mavideniz6 evet devlet hastanesiydi. Doğumhanesi, temizliği yüzünden tercih etmiştim. Çok beğendiğim ebe ve doktorlar vardı ama o gün şansıma denk gelen kötüydü işte.
Denizzz54
Kyy01 şikayet edersem muhattap olurum ve psikolojim iyice bozulur diyerek şikayet etmek istemedim.
Feyzaclk keşke başka hastanede ya da evde doğursaymışım gerçekten. Lohusa psikolojisi suçluyorum maalesef. Atlatmaya çalışıyorum.
Catsofmom ben o an ağladım ve gerçekten sakat mı olcak falan diye sordum sürekli. O da evet, sen böyle devam edersen sakat olcak falan dedi. Bebeğim sarılık oldu, ben normal doğuramadım, o yüzden ameliyatta çok kaldım, bebeğim aç kaldı, o yüzden oldu diyorum. Her şeyi ona bağlıyorum yani.
Sevde4299 inşallah unuturum. Çünkü bununla yaşamak çok zor :(
nuzunismail yukarıda da dediğim gibi tekrar muhattap olmak zorunda kalırsam kendimi tutamam ağlarım, o yüzden etmedim maalesef.
ardengunes teşekkür ederim. Eşim halime çok üzüldü zaten. Keşke direkt sezaryen isteseydin, özele gitseydik, sen normal istedin diye karışmak istemedim dedi.
Emiliyaa etmedim maalesef. Etmeyeceğim de. Tekrar karşılaşmaktan bile korkuyorum. Öyle bir korku yarattı.
Sunaa135 evet, maalesef.
Yenibirannee sadece ebeyi suçlamak istemiyorum ama gerçekten normal doğum yapabileceğimi düşünüyordum ben. Yapamadığım için çok üzüldüm. Belki sorumlusu benimdir ama ebenin de etkisi var bence.