Arassimo koru için sagluk sigortası hangi şirketin geçerli acaba olmadı sagluk aşgortası yaprıealım diyoruz ne kadar ödüyorsunuz

Ervaduru iş yerine ait saglık sigortası var . Eger gebeyseniz gebelikten sonra yapılan saglık sigortası kapsamıyo dogum paketi almanız gerekir

Busakturk hım bende saglık sşgortası alayım diyordum teşekkür ederim doğum paketi için aradım dönmediler bakalım ne fiyat verecekler

Ervaduru allianz bizimkisi uc kisi 21 bin kusur esim ve oglumda dahil. Eger sadece siz yaptircaksaniz dogum paketini kapsayan 10 bin civariydi

bir ay sonra

Özgür hocanın hastasıyım cuma günde doğumum olacak doğum paketi aldım şahane bi doktor takip açısından çok iyi tavsiye ederim

Meliserhat ya bi brn yeni başladım dogum paketi aldım kilo ve boyunu net soylemiyor siz ne zamandır gidiyorsunuz sanki bi ısınamadım ama

Ervaduru ben en başından beri Özgür hocadayım kaç haftalık hamilesiniz bize hep söyledi biraz resmi bi doktor

Ama hep net konuştu bize kötü olasılıklara kadar anlattı

Meliserhat evet resmi biraz ben yeni başladım uzaktan geldim bilmiyorum emin olamadım sanki dogum paketi almış bulundum devam ediyorum

Ervaduru ankaraya taşındığımızda bizde ilk koru hastanesine gitmiştik geçen sene, rezalet bir yer devlet hastanesinden farkı yok doktorlar inanılmaz ilgisiz hiç bir şey anlatmıyor. Bizde araştırıp güven hastanesinde Sedef Hanım ı bulduk, orda da doğum paketi olması lazım geçen sene almıştık. Ben böyle doktor görmedim, yarım saat sürüyor muayene çünkü bebeği izlettiriyor gerekirse dürtüyor hareket ettiriyor bebeği çok tatlı bir kadındı 4.aydan son ana kadar her muayeneye renkli ultrason verirdi işini severek yapıyor normal doğum yapmıştım bu sene tekrar hamileyim İstanbul’a geri taşınmasaydım yine ona devam edecektim keşke postunuzu baştan görseydim kesinlikle yazardım Sedef Hanım ı Ankara dılardan gelenler için çok zor özellikle hastane konusunda😞

Ervaduru Ayşegül Alkılıç hocaya gidiyoruz bizde memnunuz çok şükür inşallah böyle devam eder 🙏🏻 Anadolu sigortadan tamamlayıcım var şu an. Siz doğum paketi aldınız mı peki

Ayşegül hocadan memnunum ben

plajterligi bende begenmedim koruyu ama dogum paketi almış bulundum ne yapucam bilmiyorum

Ozgeee22 ya muayenesi ultason kontrolleri falan nasıl iyi mi ben başka doktota gidiyorum ama menun değilim dogum paketi aldım frğişebiliyorsam doktor değiştiren