Ervaduru
Gülchin abdullah takipliyim 27.haftadayım memnunum doğum paketi almıştım
Koru hastanesi doktor önerisi
Ervaduru 30-35 arası fiyat
Özgür hocanın hastasıyım cuma günde doğumum olacak doğum paketi aldım şahane bi doktor takip açısından çok iyi tavsiye ederim
Meliserhat ya bi brn yeni başladım dogum paketi aldım kilo ve boyunu net soylemiyor siz ne zamandır gidiyorsunuz sanki bi ısınamadım ama
Ervaduru ben en başından beri Özgür hocadayım kaç haftalık hamilesiniz bize hep söyledi biraz resmi bi doktor
Ama hep net konuştu bize kötü olasılıklara kadar anlattı
Meliserhat evet resmi biraz ben yeni başladım uzaktan geldim bilmiyorum emin olamadım sanki dogum paketi almış bulundum devam ediyorum
Ervaduru ankaraya taşındığımızda bizde ilk koru hastanesine gitmiştik geçen sene, rezalet bir yer devlet hastanesinden farkı yok doktorlar inanılmaz ilgisiz hiç bir şey anlatmıyor. Bizde araştırıp güven hastanesinde Sedef Hanım ı bulduk, orda da doğum paketi olması lazım geçen sene almıştık. Ben böyle doktor görmedim, yarım saat sürüyor muayene çünkü bebeği izlettiriyor gerekirse dürtüyor hareket ettiriyor bebeği çok tatlı bir kadındı 4.aydan son ana kadar her muayeneye renkli ultrason verirdi işini severek yapıyor normal doğum yapmıştım bu sene tekrar hamileyim İstanbul’a geri taşınmasaydım yine ona devam edecektim keşke postunuzu baştan görseydim kesinlikle yazardım Sedef Hanım ı Ankara dılardan gelenler için çok zor özellikle hastane konusunda😞
Ayşegül hocadan memnunum ben
Ervaduru inşallah uyum sağlarsınız önemli bi konu çünkü 🙏
plajterligi bende begenmedim koruyu ama dogum paketi almış bulundum ne yapucam bilmiyorum
plajterligi teşekkür ederim fiyat için arayacağım hastaneyi bende.dönecekler