Kızlar merhaba Ankara’ya taşınıyoruz Koru hastanesi takipli olan varmı doğum için orayı düşünüyorum doc. Dr özgür kan nasıldır veya önerdiğinia baika doktor var mıdır duygu hanım var galiba bir de adını duydugum bunlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız fiyatları hemen hemen yakın cünkü.

Arassimo koru için sagluk sigortası hangi şirketin geçerli acaba olmadı sagluk aşgortası yaprıealım diyoruz ne kadar ödüyorsunuz

Ervaduru iş yerine ait saglık sigortası var . Eger gebeyseniz gebelikten sonra yapılan saglık sigortası kapsamıyo dogum paketi almanız gerekir

Busakturk hım bende saglık sşgortası alayım diyordum teşekkür ederim doğum paketi için aradım dönmediler bakalım ne fiyat verecekler

Ervaduru allianz bizimkisi uc kisi 21 bin kusur esim ve oglumda dahil. Eger sadece siz yaptircaksaniz dogum paketini kapsayan 10 bin civariydi

bir ay sonra

Özgür hocanın hastasıyım cuma günde doğumum olacak doğum paketi aldım şahane bi doktor takip açısından çok iyi tavsiye ederim

Meliserhat ya bi brn yeni başladım dogum paketi aldım kilo ve boyunu net soylemiyor siz ne zamandır gidiyorsunuz sanki bi ısınamadım ama

Ervaduru ben en başından beri Özgür hocadayım kaç haftalık hamilesiniz bize hep söyledi biraz resmi bi doktor