4 gün sonra

Cakiltasiii memnun musunuz? Gebelik de ypilan taramalar konusunda ısrarcı mı
Doğum ücretini kaça anlaştınız acaba

7 gün sonra

Ervaduru bende 34 haftalık gebeyim Koru hastanesi takipliyim ilk doktorum hastaneden gitti başka doktora geçtim şimdi oda gidiyor ve doğuma çok az kaldı kararsız kaldım paketi iptal edip Bilkent şehir de mi dogursam dedim. Geçen gün sancım çıktı diye serum verdiler sonra yatış verdiler baya bı ücret çıktı şehir Hastanesi’ne gittim sancı yok diyip eve gönderdiler ne yapacağımı şaşırdım açıkçası

Furkanhifa vallahi bence iptal ettirmek ben hiç memnun kalmadım şuan Doktor’un kim devlet daha ilgili diyebilirim acil bişey olsa kendi Doktor’un hastanede yse o yapıyor dogımu ama değilse yaptırmıyor nerdeyse son an ne yaparsam yap diyeceklerdi bana ben hiç memnun kalmadım o paraya cidden acıyorum sezeryan oldum yok bıyle dikiş ilk soğudum devlette oldu yeri bile belli değil 2. sezeryan yeri pot resmen

Ervaduru Sincan koru da Doğukan hocaya gidiyordum bu hafta hastaneden ayrılacak Kadriye hocaya geçeceğim. Normal doğum istiyorum ilk doğumum. Şehir Hastanesi’nde de doğru düzgün ilgilenmediler ondan da korkuyorum açıkçası 3 tane stajer vardı acilde önce aletle sonra elle alttan baktı üçü de baya bı oyaladilar sonra nst ye bağladılar sonucuna bakmak için baya beklettiler o arada kendileri gırgır şamata yaparak muhabbet ettiler kapı açıktı duydum. Ne bileyim ya ikisi de birbirinden beter şu an

Furkanhifa
        Merhaba ben ilk doğumumu Simcan Koru da yaptım ve çok memnun kaldım. Hemşireler ebe vs doktorum da keza çok ilgiliydi. Şuan o doktorum yok ama sırf hastanefen memnun kaldığım için 2. Hamileliğime de oraya gidiyorum. Levent beyi tercih ettim şimdilik iyi umarım öyle de devam eder

Yesimkso merhabalar çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz peki normal doğum mu yaptınız aceba

Ervaduru Merhaba ben Sincan koru takipliyim doğum paketim var . Levent hocaya takipliyim ama doğukan hocada iyi ☺️

Ervaduru hamile kaldıktan sonra yapılan sigortalar pahalı oluyor doğum paketi almanız daha avantajlı olur koru hastanesinin sadece çukurambar şubesi güzel bence

Ervaduru klinik takipliğimmm Fatma yazıcı Yılmaz doktorum perşembe günü doğumu koru da yapacak
              Daha öncede uzun zaman koruda çalışmış çok memnunum

Ervaduru Kesinlikle Özgür kan hoca. Aşırı ilgili ve rahatlatıcı birisi. Hamilelikte çok önemli bence. Bütün konforu sağlıyor ben çok memnunum 😊

Nurceyhan93 bende Özgür hocaya takipliyim aşırı rahat ve kafanızda soru işareti bırakacak gibi konuşmuyor net ve öz ilk hamileliğim de çok problemim vardı ikinci Özgür hocayı tercih ettim inanın 0 stres siz kaçırıcı haftadasınız

Nurceyhan93 bende geçen cuma gittim 19 haftada tekrar görüşelim detaylı için dedi doktor felan önereceğim dedi beni 2 hafta çağırıyor bi 4 haftada sizi de mi öyle başta söylemişti durumunuza göre gerekirse her hafta çağırabiliriz diye