Mutlulukkk Dogum hikayem
1 ekim sabahı kendimi cok enerjik hissedilerek uyandım. Son zamanlarda aldigimdan daha guzel nefes alir oldum bugun havada cok guzel piril piril. Bebegin odasinin son duzenlemelerini yaptım bebek çantasinin eksiklerini tamamlayip yattim. Gece hafif bi bel agrisi sanci arasi bisey hissettim ama uykumu kaciracak kadar siddetli degildi. Sabaha karsi daha guclu bi sanciyla uyandim sicak suyun iyi gelicegini dusunerek dusa girdim. Sicak su gercekten agrilarimi hafifletti. Dustan cikip giyindim saclarimi ördüm. Bu sırada agrilarimin sıklaştığını hissedebiliyorum. Eşime hazırlıklı olmasını söyledim. Bu sırada ic camasirimda bi ıslaklık hissettim. Suyum geldi. Hemen doktorumu aradik ve hazirladigim valizle birlikte arabaya bindik. Dogum yapicagim hastaneye dogru yola ciktik. Yolculukta sevdigim sarkilari dinledim bunlar benim modumu yüksek tutan ve kafamı dağıtıp endişelenmemi engelleyen müzikler. Hastaneye vardigimzda acikligim 7santim oldu bile. Beni dogum odasina aldilar ve bi kac ıkınmadan sonra evladımı kucağıma aldım. Onu görünce resmen aşık oldum öyle güzelki muhtesem bi bebek. İlk temasta daha öncesinde öğrendiğim gbi mememi emmesini sağladım. Benim güzel oğlum çok sağlıklı bi bebek olarak dünyaya geldi. Ömür boyu sağlığı yerinde olucak.