Hamarat olup erken uyananlar ve benm gbi tembel teneke olup yeni uyananlar 🤣🤣 herkese selam olsun 😂😂 gerci bayagidir uyanmistim da neyse 😂😂 eveet smdi şoyle bir sey demek istiyorumm, dogumunuzu nasl hayal ediyorsunuzzz? Gebelik okulunda ebemiz hayal edin ve inanin oyle bi dogumunuz olacak flan demisti. Bende hamileligimi ogrendigimden beri kafamda azbucuk bi dogum hikayesi kuruyordum. Tabi smdi gun gectikce dha da cok hayal kuruyorum. İnşaallah dusundugumuzden de guzel ve kolay olur hepimizinki. Smdi, sizden bir istegim olacak ama bu kendiniz icin olan bi istek aslnda. Dogumunuzu hayal edin.. hatta bi taslak hazirlayip yazin. İste uyuyordum bi anda kalktim suyum geldi sonra boyle boyle yaptim, veya hic agrim sizim yoktu kontrole gttm bi baktik acikligim 7cm hic anlamamisim, ya da ne bileyim iste yaaa, baslaangic ve gidisat tamamen size kalmis 😂 guzel bi hikaye yazalimm. Cogumuz hikayesini burada paylasacak birbirmize umut olsun diye. Ben şyle yapmayi dusunuyorum, kendimce bi dogum hikayesi yazacgm telefona ve onun ekran goruntusnu alacagim. Sonra da buraya gercek dogum hikayemi yazzdigimda aradaki farka bakacagimm. İllaki degisiklikler olacaktir da bakalim ne, ne kadar degisik olmus olacak? 😊 Dort dortluk bi dogum beklemeyecegiz belki veya gerceklesmeyecek de, ama hem bizim hem de bebisimizin saglignin iyi oldgu bi dogum bizi tatmin edecektir diye dsunuyorum. Bence sizlerde yapin yaaa, cok guzel bsey olur diye dusunuyorum. Sonra burada aradaki farklara bakariz ay ne bileyimm 😍 gebelik okulunda ebemiz şey de demsti, bi arkadasim ‘şu gun şu saatte şoyle şoyle dogurcam bak gorursun’ demis, ve cidden o sekilde dogum yapms 😍 ben inaniyorum yapabiliriz allahin izniyle. İyi dusunelim iyi olsunn. Hayal ettgimizle gercek dogum arasinda ucurumlar olursa daa, rabbimiz bizm icin dha hayrlsiini murad etmis demek diye dusunuruz. Her trlu bizim yararimiza olur inşaallah. Ben eger kafami toplayip guzel bi senaryo kurablirsem bugunlerde bi taslak yazicam inşaallah 😁😁 ayy nolur sizde yapin kendinize yaaa. Hep dusuk mod dusuk mod olmuyor azcik tempooo azcik moral azck enerji 😂 guzel dusunelim guzel olsun hepimiz iciiiiiinn. Hadi hadi bebislerimize kavusucaz dha hadiiii 😍😍😍😍 bizi bekliyorlar bebisler bizde onlariii 😍😍