Mutlulukkk Elif2796 olmadi ama smdi ,😂 boyle bsey mumkun ya da degil. Zaten sadece hayal kuruyoruz rabbimzden niyaz ediyoruz. Bz isteyelim gerisini rabbime.birakalim. bzim.icin hayrli olan neyse onu nasip eylesinn. Belkide dualarniz kabul olur bilemezsiniz 💕
Elif2796 Mutlulukkk ee hadi kirmiuim seni bu gün tek duam Rabbim hepimizin kucağına tek avazda doğuracağımiz sağlıklı bebeklwr nasip etsin aminnn😉😉😀
Mutlulukkk Zehross03 birbirine bu kdr zit bir dogum hayalii.. 😂😂 neyse inşaallah sizin icin en kolayi en hayrlisi olur 😊😊😊
Zehross03 Mutlulukkk en iyisine ve en kötüsüne alışmak lazım ortası bi şekilde hallolur nasılsa 🤣 hepimiz için hayırlısı olsun canım 🌼🌼
Mutlulukkk Anonimm_123 amiiinnnn. Ya bazen isler istesekte diretsekte diledigimiz gibi gitmiyor tabi ama doguma kadar en azndan stressiz sakin bi surec icin boyle dusunmek iyi gelir diye dusunuyorum 😊😊 rabbim herkese umdugundan da kolay guzel bi dogum nasip etsinn
Zumzugukodummuzzingillatirim Mutlulukkk bu sefer sancım gelsin gittiğimde yan odadaki gibi ikinci ıkınmada çıksın gitsin istiyorum 🤣🤣🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Mutlulukkk ilkinde 26 saatte anca çıkardım. Yarıya inse bile yeter dldldldlx
Duyguuus6 Mutlulukkk siz istediğinizi hayal edin hayaliniz gibi olmuyor ben hiç sezeryan düşünmemiştim 20 saat suni sancıdan sonra sezeryana alındım çocuğun nasıl gelmek istediğine bağlı
Mutlulukkk Duyguuus6 maksat hayal ettgm gbi olmasi degil zaten. Kafamda azbucuk biseyler belli olsun ve doguma kadar kotu bsey dusunup strese girmemek yani😊 yoksa tam tersi seylerde yasanabilir. Her seyin hayrlisi 💕
Duyguuus6 Mutlulukkk keşke hayal ettiğimiz gibi olsa hersey herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah herkese yardımcı olsun normal doğum da sezeryan doğum da çok zor