Pozitif SSVD Hikayem ❤️🌹
koalamiyim ay gerçekten çok tatlı ne güzel su gibi akmış okurken gözlerim doldu resmen 🥰
Seymamemektar kendim yapmış gibi mutlu oldum , rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin bebeğinizi 🙏 ve tüm ssvd isteyen gebelere nasip etsin rabbim inşallah bu güzelliği 🥹🤲🏻
Milkshaker Cok güzel yazmışsınız hikayenizi bende ssvd adayıyım gercekten ymmut oldu tesekkurler 🙏
Seymamemektar darısı tüm annelerin başına inşallah ☺️
oykum95 amin inşallah canım ☺️
Goncadgy rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah ☺️
Milkshaker muayeneleriniz nasıldı , sezaryen yerinizin kontrolü yapıldı mı ve çatı muayenesi oldunuz mu
Ssvd için doğum öncesi nelere dikkat ettiler 🙏
- Düzenlendi
Milkshaker canım iki doğumu da yaşamış biri olarak sen hangisini öneriyorsun ve neden
Milkshaker gebelik boyunca aynı doktorda mi rutin muayeneleri oldunuz acaba? Bende ssvd istiyorum. İlk bebeğim 14 aylik oldu. 1 sene sonra 2.nasip olursa ssvd destekli doktor ile başlamak istiyorum. Dediğiniz instagram sayfasında Çiğdem hn var ona rutin bir kontrol için gitmiştim. Simdi sayenizde ssvd desteklediğini öğrendim tekrar gorusurum. Insallah sizin gibi güzel bir ssvd hikayemiz olur 🤲🏻♥️ sağlıcakla büyütün.
Milkshaker dikiş bölgesinde mi kaşınma olmuştu?
Milkshaker Çok güzel hikayeniz maşallah Allah sağlık şifa versin ikinizede 😍❤️Darısı başımıza olsun 💕
Milkshaker yaa canım benim sen bana ne güzel bir umut oldun 🥰
Bende 18 gün önce çok zorlu bir sezeryan geçirdim hala da cayır cayır yanıyor dikişlerim 😑
O yüzden Allah nasip ederse 2. Doğumumu ssvd yapıcam diyorum ilk günden itibaren.
İnşallah bana da isteyen herkese de senin gibi kolay bir normal doğum nasip olur 🤲🏻
Hernasipvaktineesirdir sen de benim gibi doğum yapar yapmaz araştırmalara başlamışsın çok şükür doğum yapalı 7.5 ay oldu hala da ssvdyi araştırıyorum 🤦♀️
O psikolojiden çıkamıyorum 🤦♀️
oykum95 dikişlerime her kontrolde alttan ultrasonla bakıldı ayriıyeten doktorum eliyle de baktı hem çatıma hem dikişlerime. Sezaryen olduğumu hiç dillendirmedi sadece kasılma anında rüptür riski olabilir bına da anında müdahale edebiliriz dedi doktorum. Ama ben hastaneye gittiğimde açıklığım 4 cm’di sancıyı biraz geç hissettim. 4 cm açıklığa ulaşmış ve rahimde yırtılma olmamışsa bundan sonrasında korkmamızda gerek yok ilk doğumunu da normal yapmış gibi düşün öyle rahat hareket et dedi bana
melinda- evet dikiş bölgesinde
Milkshaker beklediğim bir hikaye 🥰 umut oldunuz çok teşekkürler 💞 Allah size ve evladiniza sağlık sıhhat afiyet versin
Milkshaker ben ikinci hamileliğimde aradan 12yıl geçmesine rağmen dikilşerin patlamak üzere demişleri ki hoş riskli gebeydim, plasentam eski sezeryan dikişime yapışıktı yani normal doğum yapmak imkansızdı, birde üstüne 12yıl geçmiş olmasına rağmen dikişler artık açılmaya gelmiş. Maşallah siz 18 ay arayla ssvd yapmışsınız takdir ilahi birazda, sizin adınıza çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi şuan 3.gebeyim korurken kaldım 🤦🏻♀️ Ve mecbur sezeryan yine 😰