lovecanim inşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Ebe gerçekten çok önemli.
Pozitif SSVD Hikayem ❤️🌹
Milkshaker Hatay İskenderun
Sudee9 bir sezaryen hep sezaryen değildir diye bir hesap var instagramda. Oraya bakabilirsin canım yaşadığın şehirdeki ssvd yaptıran doktorları paylaşıyorlar.
Milkshaker maşaallah maşaallah 🫠😍 Allahım bana da pozitif ssvd hikayemi yazmayı nasip etsin
- Haftamdayım. 4 sene geçti üstünden ve SSVD için bekliyoruz hala . Çok sevindim sizin adınıza. Burada bende inşaallah ssvd hikayemi yazacağım en pozitifinden 🥹
Merve20 siz nerdesiniz acaba hangi hastane
Kızlar SSVD doğum ücreti normal doğumdan daha mı pahalı. Mesela önceden normal doğum yapmış biri yine normal doğum yapıyor . Birde önceden sezeryan olmuş biri normal doğum yapınca hastane farklı ücretli alıyor
koalamiyim ay gerçekten çok tatlı ne güzel su gibi akmış okurken gözlerim doldu resmen 🥰
Seymamemektar kendim yapmış gibi mutlu oldum , rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin bebeğinizi 🙏 ve tüm ssvd isteyen gebelere nasip etsin rabbim inşallah bu güzelliği 🥹🤲🏻
Milkshaker Cok güzel yazmışsınız hikayenizi bende ssvd adayıyım gercekten ymmut oldu tesekkurler 🙏
Seymamemektar darısı tüm annelerin başına inşallah ☺️
oykum95 amin inşallah canım ☺️
Goncadgy rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah ☺️
Milkshaker muayeneleriniz nasıldı , sezaryen yerinizin kontrolü yapıldı mı ve çatı muayenesi oldunuz mu
Ssvd için doğum öncesi nelere dikkat ettiler 🙏
- Düzenlendi
Milkshaker canım iki doğumu da yaşamış biri olarak sen hangisini öneriyorsun ve neden
Milkshaker gebelik boyunca aynı doktorda mi rutin muayeneleri oldunuz acaba? Bende ssvd istiyorum. İlk bebeğim 14 aylik oldu. 1 sene sonra 2.nasip olursa ssvd destekli doktor ile başlamak istiyorum. Dediğiniz instagram sayfasında Çiğdem hn var ona rutin bir kontrol için gitmiştim. Simdi sayenizde ssvd desteklediğini öğrendim tekrar gorusurum. Insallah sizin gibi güzel bir ssvd hikayemiz olur 🤲🏻♥️ sağlıcakla büyütün.
Milkshaker dikiş bölgesinde mi kaşınma olmuştu?
Milkshaker Çok güzel hikayeniz maşallah Allah sağlık şifa versin ikinizede 😍❤️Darısı başımıza olsun 💕