Pozitif SSVD Hikayem ❤️🌹
- Düzenlendi
Milkshaker canım iki doğumu da yaşamış biri olarak sen hangisini öneriyorsun ve neden
Milkshaker gebelik boyunca aynı doktorda mi rutin muayeneleri oldunuz acaba? Bende ssvd istiyorum. İlk bebeğim 14 aylik oldu. 1 sene sonra 2.nasip olursa ssvd destekli doktor ile başlamak istiyorum. Dediğiniz instagram sayfasında Çiğdem hn var ona rutin bir kontrol için gitmiştim. Simdi sayenizde ssvd desteklediğini öğrendim tekrar gorusurum. Insallah sizin gibi güzel bir ssvd hikayemiz olur 🤲🏻♥️ sağlıcakla büyütün.
Milkshaker dikiş bölgesinde mi kaşınma olmuştu?
Milkshaker Çok güzel hikayeniz maşallah Allah sağlık şifa versin ikinizede 😍❤️Darısı başımıza olsun 💕
Milkshaker yaa canım benim sen bana ne güzel bir umut oldun 🥰
Bende 18 gün önce çok zorlu bir sezeryan geçirdim hala da cayır cayır yanıyor dikişlerim 😑
O yüzden Allah nasip ederse 2. Doğumumu ssvd yapıcam diyorum ilk günden itibaren.
İnşallah bana da isteyen herkese de senin gibi kolay bir normal doğum nasip olur 🤲🏻
Hernasipvaktineesirdir sen de benim gibi doğum yapar yapmaz araştırmalara başlamışsın çok şükür doğum yapalı 7.5 ay oldu hala da ssvdyi araştırıyorum 🤦♀️
O psikolojiden çıkamıyorum 🤦♀️
oykum95 dikişlerime her kontrolde alttan ultrasonla bakıldı ayriıyeten doktorum eliyle de baktı hem çatıma hem dikişlerime. Sezaryen olduğumu hiç dillendirmedi sadece kasılma anında rüptür riski olabilir bına da anında müdahale edebiliriz dedi doktorum. Ama ben hastaneye gittiğimde açıklığım 4 cm’di sancıyı biraz geç hissettim. 4 cm açıklığa ulaşmış ve rahimde yırtılma olmamışsa bundan sonrasında korkmamızda gerek yok ilk doğumunu da normal yapmış gibi düşün öyle rahat hareket et dedi bana
melinda- evet dikiş bölgesinde
Milkshaker beklediğim bir hikaye 🥰 umut oldunuz çok teşekkürler 💞 Allah size ve evladiniza sağlık sıhhat afiyet versin
Milkshaker ben ikinci hamileliğimde aradan 12yıl geçmesine rağmen dikilşerin patlamak üzere demişleri ki hoş riskli gebeydim, plasentam eski sezeryan dikişime yapışıktı yani normal doğum yapmak imkansızdı, birde üstüne 12yıl geçmiş olmasına rağmen dikişler artık açılmaya gelmiş. Maşallah siz 18 ay arayla ssvd yapmışsınız takdir ilahi birazda, sizin adınıza çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi şuan 3.gebeyim korurken kaldım 🤦🏻♀️ Ve mecbur sezeryan yine 😰
KadersizMelek ben her çocukta sezaryenin daha da zor olduğunu duymuştum bu yüzden ssvd istedim. Rabbim nasip etti tabi ki bir sıkıntı Çıkmadı ama çıksaydı mecbur sezaryen olacaktım. Dediğiniz gibi biraz da nasip işi. Doktorum 11 ay arayla ssvd yaptırmıştı benden önce bir hastasına. Bazısının çok çabuk toparlıyor sanırım vücudu
Esma_0109 İnşallah gönlümüze göre olur hayırlısıyla canım 🤗
Milkshaker yaa maşallah ne güzel ilerlemiş her şey. Çok sevindim. Sağlıcakla büyütün inşallah bebeğinizi 🥰
Benim de ilk doğum normal 2. Doğum açılma ilerlemeyince ve kalp atışı zayıfladı diye hemen sezeryana alındım. 2. Doğumu hiç böyle hayal etmemiştim. Şimdi de sürpriz şekilde 22 haftalık hamileyim. 2 ve 3. Arasında 12 ay olacak. Ne çok isterdim denemeyi ben de ama arası çok kısa. 🫠
Milkshaker Ayyy maşallah bende 2. Yi normal istiyorum ilkte de istemiştim fakat dr “bebek kilolu yok kolu çıkar bi hastam senin gibi inat etti 2. Yaşına geldi çocuk hala fizik tedavi görüyor” diyerek gözümü korkuttu (ki söylediği gibi kilolu doğmadı 3800gr doğdu) bende tabiki böyle olacağına çocuk sağlıklı olsun diyip sezeryan oldum ama şuan 6+3 haftalığım kızımla arası nasipse 4buçuk yaş olucak çok denemek istiyorum ve inanılmaz cesaret aldım sizden🙈 Peki hiç normal doğumu bilmeyen biri olarak doğum sırasında ne hissettiniz yani zorluk derecesi neydi? Korkulacak bir durum var mı sizce tavsiye eder misin?
Milkshaker bana umut oldunuz çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bağışlasın
Milkshaker MaşaAllah size Rabbim bizlere de nasip etsin benim de üzerinden 4 yıl 7 ay geçmiş olacak hayırla sağlıkla suhuletle Rabbim bana da nasip etsin çok istiyorum ilk doğumum da bile bile sezaryene aldı doktor beklemedi sırf tatile gideceğim diye yoksa her şeyim normaldi suyum geldi açılmam vardı sancım vardı çoçuk kanalda elim değiyor diyor ebe ama doktor 🤦🏻♀️asla hakkım helal değil bir de epidural yaptırdım şu an belimden duramıyorum fıtık vardı daha da ilerledi belimde kayma oldu doğrulamaz hale geldim oturduğumda yürüyemiyorum
Hernasipvaktineesirdir inşalah canım benim
mmomyskaan kesinlikle normal doğum öneriyorum. Çünkü benim sezaryenim çok zor geçti. İyileşemedim ayağa kalkamadım çocuğuma bakamadım ama normal doğumdan sonra odaya bile yürüyerek geçtim hemen çocuğumu emzirdim altını alabildim
Milkshaker maşallah nasıl güzel doğum hikayesi 🧿 kaç haftalık ve bebek kaç kilo doğdu acaba, ıkınma hissi kendiliğinden geliyor mu yani siz ıkınma istemeseniz bile ıkınma zorundaymışsınız gibi mi oluyor