EUEUEU aynen öyle ikimizde ayni şeyi söylüyoruz aslında 😊 siz kaç haftaliksiniz

Allah hepinizden razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebişlerimizi. Rahatladım cevapları gördükçe çünkü danışacagim kimse yoktu. Bu uygulama da olmasa

Serryin Allah bi avazda kurtarsın ama nişan herkeste mi gelir onu bilmiyorum suyun falan da önden gelebilir istersen git hastahaneye

Serryin sancı aralığı düzenliyse gercek sancıdır eğer arada bir gelip geçiyorsa düzensizse yalancı sancıdır doğum sancısı insanı pek bırakmaz düzenli gelir ve süreleri kısalır açılma oldukça

Serryin evinde çek sancıyı , nişan ya da su gelirse git bence
      Benim sancım yoktu nişan geldigi için gittim 12 saat suni sancı verdiler keşke nişan geldikten sonra da evimde bekleseydim

Serryin sen hastaneye git bir nts ye bağlasınlar canım. Ona göre bakarlar söylerler için rahat olur başlangıçsa yine evine gelir beklersin. Doğum mu değilmi emin ol.

TuqbaArslan maşallah ya bişe kalmamıs saglıkla atlatırısnız ınsallah dogum sürecini. Darısı bana sancılarım agrılarım var ara ara erken dogumdan korkuyorum

EUEUEU benimde 30 dan sonra oldu öyle ara ara ama yalancı sancilarmis. Bugün de var bakalım muayenede oldum ama artarsa haber ver dedi doktorum şuan halan gelmiyor 🤭 hepimiz Sağlıkla atlatalım insallah🤲🏻🤲🏻

EzoAlya kontrole gittim cati muayenesi yapti bebeğin duruşu ne yukarıda ne asagidaymis. Nst normal ama benim hafif agrim var sabahtan beri. Artarsa haber ver dedi doktor boyle beklemek daha stresli yaa 🙈😊

@TuqbaArslan hımm hadi hayırlısı ya demekki aşağı dönmeye çalışıyo bebiş ondan sancı yapıyodur. Benim ki başı aşağıda doğum pozisyonu almış kasılmalar oluyor bende her an bekliyorum suyum gelsede gitsem diye🫠 yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor.. bu bekleyişlerde güzel heyecanlı😇

EzoAlya valla bende nisan
              Su gelsede gitsem diyorum. Yada şu sancılar artsa bari böyle tatlı agri var ne var diyebiliyorum ne yok. Kasılmalar da düzensiz bebek çok hareketli 😅 ariycam yine doktorumu geçmedi hiç artmadida diye sorucam . Ama şimdi gidicez nst normal çıkacak çok git gel de yapmak istemiyorum sonuçta bugün bakti

@TuqbaArslan kasılmalar tatlı geliyor evet ama çok sık oluyor dimii son haftalardayız ya ondan🙂 alt tarafımda acıyor kalkınca dönünce ayy bi doğursak 😂 bebeğin hareketlerini hissediyorsan sıkıntı olmaz ama sancın çok artarsa ara bence doktoru evett

EzoAlya evet bebek hareket ederken de canımı acitiyor😊 yürürken acıyor. Birde göbek deliğine doğru baskı yapiyor Allahimm 🤭 dediginiz gibi karnım Bi sertlesiyor Bi yumuşuyor. Tetikteyim ariycam 🙋🏻‍♀️

TuqbaArslan senn korkmana gerek yok artık hiç değilse 🙃 şmdiki cocuklar dogmak istemiyo herlde beklıyolae sonuna kadar 😂

Serryin ne durumdasın merak ettim. Gittinmi dün doktora gelişme nedir. Doğum mu yaptın yoksa