EzoAlya bende şimdi 38 haftaligim 2 gündür rahim acayip kasiliyor hiç sancim yok ama. Sabaha kontrolumuz var bakalim
Doğum mu?
TuqbaArslan dediginiz gibi herkesınki farklı benımkının neresı yanlıs bilgi. Zaten sancı olmasada agrıısı gecmezse hastneye gitmesini tavsiye ettim nolur nolmaz herkesın farklı baslıyabılır dogumu
TuqbaArslan teşekkür ederim bu bilgi için iyiki buraya yazdım bana kalsa yatıp nişan bekleyecektim
@TuqbaArslan ay hadi hayırlısıı kontrolden sonra haber ver olur mu 😌benimde 2.gebeliğim bu.. 2. Doğum daha hızlı olur diyorlar. Hayırlısı işe kucağımıza alırız inşallah..
EUEUEU hayır sadece agri yetmez sancı da olması gerekir demişsiniz ya ona yanlış dedim benim sadece hafif çok az agri olmuştu acilmam varmış onu belirtmek istedim
Serryin yani riske atmaya gerek yok .1 saat dinlenmeye geçmeyen ağrılardan bana haber ver dedi doktorum evde doğuracağı acilde ebeler bakmış olur diyor 🤭
EzoAlya evet benim doktorumda hep bunu diyor 2. Daha kolay olucak hemen haber ver diyor. Beni telaş ettiriyor. Yarın yazarım inşallah durumu 🤗 Aminn Sağlıkla doğsun hepimizin yavruları 😇
TuqbaArslan yani herneyse dogumu yaklasmıs belli rahatsızlıkları baslamıs öylemi böylemi diye düşünmemek lazım bende kendı yasadıgıma dayanarak bilgi vermeye çalıstım gitsin bakalım doktora ne diycekler
EUEUEU aynen öyle ikimizde ayni şeyi söylüyoruz aslında 😊 siz kaç haftaliksiniz
Allah hepinizden razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız bebişlerimizi. Rahatladım cevapları gördükçe çünkü danışacagim kimse yoktu. Bu uygulama da olmasa
Serryin Allah bi avazda kurtarsın ama nişan herkeste mi gelir onu bilmiyorum suyun falan da önden gelebilir istersen git hastahaneye
Serryin az kaldı inşallah. Rica ederim
Serryin evinde çek sancıyı , nişan ya da su gelirse git bence
Benim sancım yoktu nişan geldigi için gittim 12 saat suni sancı verdiler keşke nişan geldikten sonra da evimde bekleseydim
Hamisanne34 yanlış yönlendirmeyin lütfen herkesin doğumu ve belirtileri farklıdır.
Serryin sen hastaneye git bir nts ye bağlasınlar canım. Ona göre bakarlar söylerler için rahat olur başlangıçsa yine evine gelir beklersin. Doğum mu değilmi emin ol.